TRABZONSPOR, forvetine takviye yapmak için üzerinde durduğu Demba Ba, Cisse ve Yatabare için kulüplerine tekliflerini yaptı, cevabı beklemeye başladı.
SONA DOĞRU
Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve transfer komitesinin birinci gündem maddesi olan forvet transferinde sona gelindi. Bordo mavili yöneticiler, transfer sezonunun bitmesine az bir zaman kala Demba Ba için İngiltere'nin Chelsea takımına, Cisse için yine İngiltere'nin Newcatle United Kulübü'ne ve Mustapha Yatabare için de Fransa'nın Guingamp Kulübü'ne tekliflerini bildirdi.
Üç futbolcu arasında bonservis bedeli en yüksek olan Demba Ba’nın transferinin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu, Cisse ve Yatabare için ise kulüplerinin ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi. Bordo mavili yöneticilerin bu transferleri gerçekleştirmek için Avrupa’nın önemli menajerleri ile işbirliği yaptığı da öğrenildi.
MALOUDA’DAN 2 CUMHURBAŞKANINA FORMA
Trabzonspor’un Fransız futbolcusu Florent Malouda, Cumhurbaşkanı Abdulah Gül’ün, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın onuruna verilen yemeğe davetli olarak katıldı. Malouda, Çankaya Köşkü’nde verilen akşam yemeğinde Gül ve Hollande’ye Trabzonspor forması hediye etti. Malouda, böylesine önemli bir yemeğe katıldığı için büyük onur duyduğunu söyledi.
AKÇAY’IN ANNESİ YARIN DEFNEDİLECEK
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay’ın bugün 94 yaşında vefat eden annesi Hayriye Akçay’ın cenazesi yarın öğle namazı sonrasında İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’na defnedilecek. Sabah antrenmanından sonra ölüm haberini alınca Trabzon Numune Hastanesi’ne giden teknik direktör Mustafa Akçay, taziyeleri kabul etti. 
YUSUF’UN MENAJERİ KULÜBE ÇAĞRILDI
Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Yusuf Erdoğan ile sözleşme imzalamak için menajeri kulübe çağrıldı. Genç futbolcunun da bordo mavili takımla sözleşme imzalamak istediği ve bu konuda anlaşmanın yakın olduğu belirtildi. Bu arada bordo  mavili yönetimin Yusuf’un yıllık aldığı ücrete zam yapıp 5 yıllık yeni sözleşme imzalatmak istediği belirtildi.
ÇAYKUR RİZESPOR HAZIRLIKLARI SÜRDÜ
Trabzonspor, 1 günlük izinden sonra Çaykur Rizespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Bamba ile salonda çalışan Malouda, Mustafa ve Soner katılmadı. Bordo mavililer, antrenmanda kondisyon çalışması yaparken oyuncuların yüklemeler sırasında oldukça hırslı olduğu dikkati çekti.