TRABZONSPOR’un Avusturya kampında kötü performansı nedeniyle teknik direktör Vahid Halilhodzic’in gözüne giremeyen Turgut Doğan, Köln ile oynanan hazırlık maçında oyundan alınınca gösterdiği tepkiyle sonunu hazırladı.
Trabzonspor’un transfer dönemi içerisinde bedelsiz olarak Gaziantepspor’dan kadrosuna kattığı ancak teknik direktör Vahid Halilhodzic’in beğenmediği Turgut Doğan Şahin, kendisine kulüp aramaya başladı. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Ligi’nde sergilediği performansla adından söz ettiren futbolcunun 17 günlük Avusturya kampındaki isteksiz görüntüsü, takımdaki kaderini de belirledi.
FC Köln ile oynanan hazırlık maçının ikinci yarısında Turgut Doğan Şahin’e formayı veren Halilhodzic,  performansından memnun kalmadığı oyuncuyu 25 dakika sonra dışarı aldı. Bu sırada kulübeye dönerek tepkisini gösteren ve yedek kulübesine uğramadan soyunma odasının yolunu tutan Turgut’un bu tavrı, Halilhodzic’i çok kızdırdı. Futbolcuyu o günden sonra yapılan antrenmanlara almayarak salonda çalıştıran Boşnak teknik adamın Turgut ile ilgili olarak yönetime, "Kendine kulüp bulsun. Benim takımımda onun yeri yok" dediği öğrenildi. Turgut’un Trabzonspor macerası da sadece 1.5 ay sürdü. Trabzonspor'un kendisine kulüp arayan Turgut Doğan Şahin'e bonservis konusunda kolaylık sağlayacağı öğrenildi.
SERHAT ÇAKMAK'A SÜPER LİG'DEN TEKLİF VAR 
Bordo mavililerin transfer döneminde Ajax alt yapısından kadrosuna kattığı, ancak Vahid Halilhodzic'in kadrodaki şişkinlik nedeniyle Avusturya kampına getirmediği genç forvet oyuncusu Serhat Çakmak'a Süper Lig'den teklifler geldi. Oyuncunun önünü açmak için bu transfer tekliflerini değerlendirmek isteyen Trabzonspor yönetimi, futbolcuyla da görüşüp önümüzdeki günlerde hakkındaki kararı verecek. 

FOTOĞRAF