TRABZONSPOR teknik sorumlusu Hami Mandıralı, futbolcularıyla yaptığı görüşmelerde kalan haftalar için özveride bulunmalarını, takım kaptanları ise arkadaşlarından daha hırslı olmalarını istedi.
HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
Trabzonspor, Gençlerbirliği ile kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana İstanbul’da düğün yapacağı için izinli olan Zokora ile eşinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesinde bulunan Malouda katılmadı. Sakatlığı geçen Romen oyuncu Bourceanu ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğine çalıştı.
COLMAN'LA KONUŞTU
Hami Mandıralı, antrenmandan önce Colman ile özel olarak bir görüşme yaptı. Mandıralı’nın tecrübeli futbolcudan kalan haftalar için daha istekli oynamasını istediği öğrenildi. Bordo mavililer antrenmanda ise kondisyon çalışmasının ardından pas ağırlıklı bir çalışma yaptı.
MANDIRALI’DAN ARKADAŞLIK UYARISI
Bu arada tüm futbolcularla da bir görüşme yapan Hami Mandıralı’nın Avrupa kupaları hedefinde yara aldıklarını vurgulayarak tüm futbolculardan özveri istedi. Takım kaptanlarından da takım içerisindeki arkadaşlık ruhunu artıracak eylemlerde bulunmalarını isteyen Hami Mandıralı’nın futbolcularını, "Biz iyi bir takım olursak zaten istediklerimizi yaparız. O yüzden arkadaşlık ruhu çok önemli" diye uyardı.
Bordo mavili takımın kaptanları Onur, Olcan ve Mustafa’nın da takım arkadaşlarına daha hırslı olmaları yönünde uyarılarda bulunduğu belirtildi. Yabancı oyuncularında bazı sorunları aktardığı mini toplantı da futbolcular Gençlerbirliği maçının kazanılması için kendilerine söz verdi.
YUSUF: "SANİCA BORU ELAZIĞSPOR MAÇINDA ÇOK GOL KAÇIRDIK"
Trabzonspor’un genç futbolcusu Yusuf Erdoğan, geçtiğimiz hafta Sanica Boru Elazığspor karşısında zorluk derecesi yüksek bir maç oynadıklarını belirtirken şunları söyledi:
"Birçok gol pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik. Umarım Gençlerbirliği maçında yakaladığımız pozisyonları değerlendiririz. Bir dönem istediklerimi sahaya yansıtamadım ancak oynadıkça kendimi buldum. Şu anda takımımın oyun anlayışına katkı yaptığım için mutluyum. Kalan haftalarda performansımı daha artırıp takıma daha fazla katkı yapmak istiyorum."
KADIN VE ÇOCUKLARA CUMA GÜNÜ BİLET
Trabzonspor’un Gençlerbirliği ile oynayacağı maçı ücretsiz seyredecek kadın ve çocuklar için biletlerin dağıtımına cuma günü saat 12.00'de başlanacak. Buna göre kadın ve 12 yaş altı çocuklar kendilerine ayrılan davetiye niteliğindeki biletleri Hüseyin Avni Aker Stadı önündeki Biletix gişesinden temin edebilecekler.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF