TRABZONSPOR Kulübü, yönetimin görev süresini 6 aydan 30 aya çıkartan maddenin iptal edildiğine ilişkin mahkeme kararı konusunda hala bir açıklama yapmadı.
Trabzon 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi, Trabzonspor’un 25-26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurulu’nda 68'inci Maddeye, "Yönetim kurulunun görev süresine bir defaya mahsus olmak üzere 2 yıl eklenir" şeklinde eklenen geçici maddeyi iptal etmişti. Bu gelişme üzerine mevcut yönetimin Aralık ayı içerisinde yapılacak Olağan Genel Kurul’a seçim maddesi mi ekleyeceği, yoksa davayı temyiz için Yargıtay’a mı başvuracağı konusu açıklık kazanmadı.
YÖNETİM KARAR ALACAK
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kararı Yargıtay’a göürmek istediği, ancak yönetimin içerisindeki birçok ismin ise Aralık ayında seçim yapılması yönünde tavır aldığı öğrenildi. Seçim yapılmasını isteyen yöneticilerin, "Zaten 4 arkadaşımız istifa etti. Yeni bir ekiple güven tazeleyip yola devam etmemiz daha doğru olur" düşüncesinde olduğu ifade edildi. Başkan Hacıosmanoğlu’nun önümüzdeki günlerde Trabzon’da yönetims kurulunu toplayacağı, alınacak kararın da kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.
KADİR KELEŞ BEĞENİLDİ
Uzun süre yedek bekledikten sonra kart cezalısı ve sakat futbolcuların çokluğunda forma şansı bulan Kadir Keleş, performansı ile büyük beğeni topladı. Solbek mevkiinde vazgeçilmezler arasına girmeyi başaran genç futbolcunun performansı, takım arkadaşları tarafından da alkışlandı. Kadir Keleş, Trabzonspor formasını giymenin kendisi için hayal gibi olduğunu belirterek, "Bu forma için çok bekledim ve çok çalıştım. Bir daha çıkarmak istemiyorum. Umarım hocam performansımı beğenmiştir" dedi.
AKÇAY YÖNETİME RAPOR SUNACAK
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, devre arasındaki transfer sezonuna az bir zaman kala yönetim kuruluna yapılmasını istediği takviyelerle ilgili bir rapor verecek. Mustafa Akçay’ın raporunda özellikle forvet mevki için bir futbolcu isteyeceği, ayrıca diğer mevkiler için de Türk futbolcu takviyesi yapılmasını talep edeceği öğrenildi.
Mustafa Akçay, "Gelecek sezon, yabancı sayısı daha da düşecek. Bu nedenle transfer çalışmalarımıza daha çok dikkat etmeliyiz. Bu konuda hata yapma lüksümüz yok" derken transfer çalışmaları konusunda çok titiz davrandıklarını vurguladı.