TRABZONSPOR’da kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, görevinden istifa etti. Boğuşlu'nun bu kararı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Mustafa Akçay ile yaşadığı fikir ayrılıkları nedeniyle aldığı öne sürüldü.
Şenol Güneş döneminde Trabzonspor’da göreve başlayan, ardından Mustafa Akçay ile birlikte yeniden 'işbaşı' yapan Alper Boğuşlu’nun, ikinci kaleci olarak Zeki Ayvaz’ın oynatılması konusunda başta Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticiler olmak üzere teknik direktör Mustafa Akçay ile da fikir ayrılığına düştüğü iddia edildi. 
Boğuşlu’ya Zeki Ayvaz’ın formsuzluğu nedeniyle sezon başında 1461 Trabzon’dan alınan kaleci Fatih Öztürk’e görev verilmesi yönünde telkinde bulunulduğu, buna karşılık tecrübeli kaleci antrenörünün Zeki Ayvaz’ın oynatılması konusunda ısrarcı olduğu ileri sürüldü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kısa süre önce Alper Boğuşlu ile görüştü. Görüşme sorusunda Alper Boğuşlu'nun Zeki’yi oynatma konusundaki ısrarı karşısında taraflar arasındaki iplerin koptuğu belirtildi.
İstifa eden ve bu sabah erken saatlerde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelerek eşyalarını toplayan Boğuşlu, kulüp çalışanları ile vedalaştıktan sonra tesislerden ayrıldı. Alper Boğuşlu’nun Milli Takım’daki kaleci antrenörlüğü görevine devam edeceği ve Trabzonspor ile sözleşmesinin feshi ardından milli takıma imza atacağı kaydedildi.