TRABZONSPOR’un Altınordu Spor Kulübü’nden 900 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı forvet oyuncusu Gökhan Karadeniz ile Orduspor’dan 1 milyon 200 bin TL bonservis bedeliyle transfer edilen orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, bugün geçtikleri sağlık kontrolünün ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sözleşme imzaladı. Bordo-mavili kulübün basın mensuplarını almadığı imza töreninde Gökhan’ın 4, Anıl’ın ise 3 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.
ANIL İLE ÜÇ YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI
Bordo-mavili kulüpten konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbolcu Anıl Taşdemir'in kulübümüze transferi konusunda Orduspor Kulübü ve futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Orduspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 1.200.000.-TL ödeme yapılacaktır. Ayrıca Anıl Taşdemir ile yapılan 3 (Üç) yıllık sözleşmeye göre; futbolcuya üç sezon için her yıl geçerli olmak üzere 850 Bin TL garanti ücret ve 10 bin TL maç başı ücret verilecek."
GÖKHAN İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI
Bordo-mavili takımın Gökhan ile ilgili olarak KAP’a yaptığı açıklama ise şu şekilde: "Profesyonel futbolcu Gökhan Karadeniz'in kulübümüze transferi konusunda Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. ve futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 900 bin Euro ödeme yapılacaktır. Gökhan Karadeniz ile yapılan 4 (Dört) yıllık sözleşmeye göre; 2014-15 futbol sezonu için 360 bin TL garanti ücret ve 15 bin TL maç başı ücreti ödenecek olup, diğer sezonlar için her yılın ağustos ayında açıklanacak Tüketici Fiyat Endeksi'nin yarısı kadar artış yapılacaktır."
TURGUT DOĞAN ŞAHİN’DE SORUN YOK
Öte yandan bordo-mavili takımın prensipte anlaşıp Trabzon’da sağlık kontrolünden geçirdiği Turgut Doğan Şahin’in de imza için evrakının yetiştirilmeye çalışıldığı ve futbolcunun iki yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı.

FOTOĞRAFLI