TRANSFER çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, 3 yabancı ve 4 yerli oyuncu ile görüşüyor. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın da yönetimden en az 1 forvet ve 1 orta saha oyuncusunun transfer edilerek kampa katılmasını istediği öğrenildi.
Kampın başlamasına iki gün kala transferde hareketli saatler geçiren Trabzonspor, Hannover’den Mame Diouf, Malili orta saha oyuncusu Sissoko, Legia Varşova’dan Jadlowic, Galatasaray’dan Yekta Kurtuluş, Stuttgart’tan Tunay Torun ve Kasımpaşa’dan Özer Hurmacı için girişimleri hızlandırdı. Alanzinho ve Janko’yu göndererek yabancı kontenjanında yer açtıktan sonra yabancı bir forvet ile bir de orta saha oyuncusu almak isteyen bordo mavililer, gündemdeki yerli oyuncuların transferi durumunda da mevcut kadrodaki bazı yerli oyuncuları göndermeyi düşünüyor.
AKÇAY BASINLA SOHBET ETTİ
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği sohbet toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda görüntü alınmasına izin verilmedi. Toplantının genelinde Trabzonspor’u daha ileriye taşımak adına çalışma içinde olduklarına vurgu yapan Akçay, devre arasının takımı güçlendirmek adına çok önemli bir şans olduğunu söyledi.
5 FUTBOLCUYA TEKLİF GELDİ
Trabzonspor’da sezonun ilk yarısında beklenen performansı sergileyemeyen yerli oyunculardan Soner Aydoğdu, Aykut Akgün, Caner Osmanpaşa, Abdülkadir Özdemir ve Giray Kaçar’a teklif yağıyor. Bir çok Süper Lig takımının bu futbolcuları için Trabzonspor’un kapısını çalarak resmi teklif yaptığı, Akçay’ın da alternatifleri alınması durumunda bu futbolculardan bazılarının kiralık olarak verilmesine sıcak baktığı öğrenildi. Özellikle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Giray Kaçar’ın bonservisi ile verilmesi konusunda ise görüşmeler sürüyor. Bu arada Alanzinho ve Janko için ise resmi teklif gelmediği ancak bazı kulüplerin nabız yokladığı ifade edildi.
YABANCILAR KAMPA 2 GÜN GECİKMELİ KATILACAK
Trabzonspor’un Pazartesi günü başlayacak olan Antalya kampına yabancı futbolcuların yol mesafelerinin daha uzak oluşu nedeniyle yerli oyunculardan iki gün sonra katılacağı açıklandı. Eşi doğum yapacak olan Bosingwa ile ülkesinde ailevi nedenlerden dolayı sıkıntıları bulunan Henrique’nin kampa birkaç gün gecikmeli olarak katılacağı, yerli oyuncuların ise zamanında kampta bulunacağı belirtildi. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın kampın ilk günü sabah antrenmanı sonrasında basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.