GEÇ kalan transferler yüzünden morali bozuk olan Trabzonspor teknik direktör Vahid Halilhodzic’in Cardozo, İshak ve Fatih Atik'in alınması, Medjani transferinde ise sona gelindiği için neşelendi.
KEYİFLENDİ
Trabzonspor’da sona erecek olan Avusturya kampının son günlerinde hareketli saatler yaşandı. Oscar Cardozo, İshak Doğan ve Fatih Atik transferlerini dün KAP’a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) açıklayan bordo mavili yönetimin bu hamlesi, geç kalan transferler nedeniyle morali bozuk olan Boşnak çalıştırıcı Halilhodzic’in yüzünü güldürdü. Halilhodzic, Cezayir milli takımından futbolcusu olan stoper Carl Medjani’nin transferinin de bitmek üzere olduğu bilgisi alınca daha da keyiflendi.
SÜRPRİZ KUTLAMA
Boşnak teknik adamın neşeli hali, cumartesi akşamı bordo mavili kulüpte 24'üncü yılını dolduran masör Şefik Erkaya’ya yapılan sürpriz kutlama da dikkat çekti. Şefik Erkaya’ya kutlama pastasından ilk dilimi veren Vahid Halilhodzic, "Bu sezon şampiyonluk için herkes gereken özveriyi gösterecek. Kulübün her çalışanı bu havayı bu ortamı hissetmeli, hissettirmeli" dedi.
Öte yandan bordo mavili futbolcular, bugün kamp yaptıkları otelin çevresinde yürüyüş yaptılar.
MİTROGLOU VEYA SLİMANİ KİRALANACAK
Trabzonspor, Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo’nun yanı sıra flaş bir ismi daha forvet hattına takviye etmek istiyor. Yunan forvet Kostas Mitroglou ve Cezayirli forvet oyuncusu İslam Slimani ile görüşmelerini sürdüren yönetim, 2 oyuncunun kulübüyle temasını artırdı.
Fulham’ın Mitroglou’yu 12 milyon Euro’dan düşük bir bedelle satmak istememesi üzerine oyuncuyu kiralamak için teklif yapan bordo mavili yönetim beklemeye çekildi. İslam Slimani için de Sporting Lizbon kulübüne kiralık teklifi yapan bordo mavililer, iki oyuncudan birini kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.

FOTOĞRAF