TRABZONSPOR’da Fenerbahçe maçı öncesi kalbinde ritm bozukluğu tespit edildiği için tedavi için Ankara’ya giden Emre Güral'ın sağlığına kavuştuğu bildirildi.
Uzun süredir takımdan ayrı kalan Emre Güral, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen Kasımpaşa maçının hazırlıklarına katıldı. Antrenman öncesi takım arkadaşları ile hasret gideren Emre Güral’ın Kasımpaşa maçında oynaması beklenmiyor.
Bu arada bordo mavililer antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Altı kişilik takımlar halinde yapılan yarı sahadaki çift kale maçları kazanan Onur, Bosingwa, Mustafa Akbaş, Emre Güral, Aykut Demir ve Bourceanu’dan oluşan takım büyük sevinç yaşadı.
Antrenmanı ziyaret eden bir anaokulunun öğrencileri, teknik heyet ve futbolculara çiçek verip, hatıra fotoğrafı çektirdi.
MANDIRALI’DAN REHAVET UYARISI
Trabzonspor’un teknik sorumlusu Hami Mandıralı, oyuncularını deplasmanda 4-0 kazandıkları Sivasspor maçının ardından rehavete kapılmamaları konusunda uyardı. Kasımpaşa ve Sivasspor’un farklı oyun yapılarında olduğu söyleyen Hami Mandıralı, "Bir galibiyet ile her şey değişmez. Ancak Kasımpaşa maçını da kazanırsak camianın inancını da arkamıza alırız” dedi.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF