Yunus Emre SEL/TRABZON,()- BORDO mavili takımın orta saha oyuncusu Gustavo Colman'ın sözleşmesinin feshedilmesini talep etmesi, Trazonspor yönetiminde sinirlerin gerilmesine sebep oldu, Arjantinli futbolcunun bedelsiz gönderilmemesi kararı alındı.
YABANCI KONTENJANI İÇİN
Trabzonspor’un yabancı kontenjanını boşaltmak için takımdan göndermek istediği Arjantinli Colman ile transfer komitesi arasında tartışma yaşandı. Bordo mavili yönetimin, "Kendine kulüp bul" dediği Colman, "Sözleşmemi feshedin" talebiyle kulübün kapısını çaldı.
TIKANMA NOKTASINA GELDİ
Colman için Suudi Arabistan’dan teklif bekleyen bordo mavili yönetim ise oyuncunun tavrına tepki gösterdi. Transfer konusunu ağırdan alan Colman’ın tavrı karşısında görüşmeler tıkanma noktasına geldi. Bordo mavili yönetim, bu yüzden Arjantinli oyuncunun transferi için son ana kadar beklenmesi, bedelsiz olarak gönderilmemesi kararını verdi.
CELUSTKA VE BAMBA TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİLİYOR
Adrian, Henrique, Janko ve Jebrin ile yollarını ayırarak yabancı sayısını altıya indiren Trabzonspor, Colman’ın yanı sıra Celustka, Bamba ve Malouda ile de yollarını ayırmak için görüşmeler yapıyor. Geçtiğimiz sezon İngiltere’de Sunderland’ da kiralık olarak forma giyen Celustka’ya yine aynı ligden kiralama teklifi geldiği, yönetimin de bu konuda görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Bamba için ise gelen tekliflerin şu an için yeterli görülmediği ve uygun bir bonservis bedeli önerilmesi durumunda bu futbolcunun da satılacağı ifade edildi.
TRABZONSPOR EMRE BELÖZOĞLU’NUN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
Bu arada Trabzonspor, eski futbolcusu Didier Zokora’ya sarf ettiği sözler nedeniyle 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ancak hükmün açıklanması geri bırakılan Emre Belözoğlu’nun peşini bırakmıyor. Zokora’nın avukatı Nusret Yılmaz’ın Emre Belözoğlu’nun Zokora’ya karşı yaptığı eylemin Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından, 'Irkçılık' olarak değerlendirilmediği için FIFA'ya ve UEFA'ya şikayette bulunacağı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI