TRABZONSPOR, UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanşında Rusya’nın Rostov kulübü ile oynayacağı maç için Trabzon’dan özel uçakla ayrılırken kafilede grip olan Kevin Constant ile sakatlanan Bosingwa yer almadı.
Bordo mavili kafile saat 15.00’de özel uçakla Trabzon’dan ayrıldı. Gribal enfeksiyon geçiren Kevin Constant ile dün akşam yapılan antrenmanda sağ arka üst adalesinden sakatlık yaşayan Portekizli futbolcu Jose Bosingwa maç kadrosuna alınmadı. Trabzonspor’un 21 kişilik futbolcu kafilesi şöyle:
"Onur, İbrahim Demir, Soner, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Hasan Batuhan, Aykut, Mustafa Akbaş, Caner, Yusuf, Deniz, Gökhan Karadeniz, Cardozo, Salih, Sefa, Fatih Öztürk, Fatih Atik, Belkalem, Medjani, Musa Nizam, İshak Doğan."
KULÜPTEN SAKATLIK AÇIKLAMASI
Bu arada bordo mavili sakat futbolcularla ilgili olarak Trabzonspor internet sitesi aracılığıyla açıklama yapıldı. Kulüp doktoru Hasan Bozdoğan’ın yaptığı açıklamada, "Dün yapılan antrenmanında oyuncumuz Bosingwa’nın sağ üst adalesinde kas yaralanması meydana geldi. Bugün MR’ı çekilen Bosingwa yaklaşık 3 hafta takımla çalışamayacak. Gribal enfeksiyon geçiren Kevin Costant’ın tedavisi de devam ediyor" ifadeleri kullanıldı.

FOTOĞRAFLI