DEVRE arası hazırlıklarını Antalya Lara’da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor’un bu sabah yaptığı antrenmandan sonra futbolcular ve teknik heyet, barbekü partisinde bir araya geldi.
BİRBİRLERİYLE ŞAKALAŞTILAR
Kamp yapqlan otelde neşeli dakikaların yaşandığı barbekü partisinde futbolcular birbirleriyle şakalaşmayı da ihmal etmedi. Savunma oyuncusu Mustafa Yumlu ise yabancı oyunculara şalgam suyu ikram etti. Şalgam suyunu ilk tadan Zokora'nın tadını beğenmememesi, diğer yabancı oyuncuları da güldürdü.
MALOUDA BASIN TOPLANTISI YAPTI
Barbekü partisinin bitiminde kampa 5 gün gecikmeli olarak katılan Florent Malodua, kendi isteğiyle basın toplantısı düzenledi. Malouda, kampa ailevi nedenlerden ötürü geç katıldığını açıklarken şöyle konuştu:
"Trabzon’da ailemle yaşamadığım için onlarla birlikte olduğun süreyi uzattım. Kampa katıldıktan sonra hemen teknik direktör Mustafa Akçay'la görüştüm. Durumumu zaten biliyordu. Hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Çalışmalara başlamamı istedi. Buraya gelmeden hakkımda bazı spekülasyonlar yapılmış. Hiçbiri doğru değil. Ben işime bakıyorum. Geldim ve çalışacağım."
"AİLEMLE VAKİT GEÇİRMEK İSTEDİM"
Malouda, ne teknik direktör Mustafa Akçay ne de Trabzonspor Kulübü'yle en ufak bir sıkıntısının olmadığını vurgularken de şöyle konuştu:
"Kampa gelmediğim süre içerisinde çalışmalarıma devam ettim. Çünkü ben kariyerimin başından beri özel fizyoterapist ve kondisyonerlerle çalışıyorum. Aynısını burada bulunmadığım süre içerisinde de yaptım. Geç gelmemin tek sebebi ailemle vakit geçirmem ve ailemin Trabzon'da benimle olmaması. Zaten hocamızın da bununla ilgili bilgisi var."
NOTER TESBİTİ KAMP SONUNDA
Bu arada Malouda’nın kampa katılmadığı için noter tespitiyle ilgili işlemlerin ise kafilenin Trabzon'a dönüşünde ele alınacağı öğrenildi.