Yunus Emre SEL/TRABZON,()- TRABZONSPOR yönetimi, kadrolarına katmak istedikleri Kasımpaşasporlu Adem Büyük’ün transferinin gerçekleşmesi halinde, Henrique’ye gelen tekliflerin değerlendirmeye alınacağını açıkladı.
Trabzonspor’un kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı 26 yaşındaki forvet oyuncusu Adem Büyük için Kasımpaşa kulübü farklı isteklerde bulunuyor. Bordo mavili takımın takas teklifine olumlu yanıt veren Kasımpaşa ilk başta Soner ve Aykut Akgün’ü istediği, daha sonra ise karar değiştirerek Aykut Demir, Aykut Akgün ikilisini talep ettiği belirtildi. Bu isteği değerlendirmeye alan bordo mavililerin, Adem Büyük’ün transferinin gerçekleşmesi durumunda Brezilyalı futbolcu Henrique’ye gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtildi. Geçtiğimiz sezon takımın gol yükününün önemli bir bölümünü çeken Henrique için Arap kulüplerinden ciddi teklifler geldiği açıklandı.
BATUHAN KARADENİZ 400 BİN TL'YE SERBEST KALDI
Trabzonspor’un geçtiğimiz sezonun başında bedelsiz olarak transfer ettiği Batuhan Karadeniz’in sözleşmesi feshedildi. Bordo mavili kulüpten konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, ''Profesyonel futbolcumuz Batuhan Karadeniz ile kulübümüz arasındaki mevcut sözleşme, 400 bin TL sözleşme fesih bedeli karşılığı feshedilmiştir."
1461 TRABZON’DAN ALINAN FUTBOLCULARIN DURUMU BELİRSİZ
Bordo mavili takımın pilot takım 1461 Trabzon’dan A takım bünyesine kattığı Abdülkadir Özdemir, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş ve Mustafa Akbaş’ın yeni sezonda takımda kalıp kalmayacakları belirsizliğini koruyor. Bu futbolcuların takımla birlikte sezon başı kampına getirileceği ve oradaki performanslarına bağlı olarak bazı futbolcuların sürekli forma şansı bulabilecekleri takımlara kiralanabileceği belirtildi.
SAMED YEŞİL FORMAYI GİYDİ
Trabzonspor’un Liverpool’dan transfer etmek istediği gurbetçi futbolcu Samed Yeşil, Almanya’da gurbetçi taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Taraftarların isteği üzerine bordo mavili formayı da giyen Samed, iyi bir Trabzonsporlu olduğunu ancak şu an için Türkiye’de futbol oynamak istemediğini söyledi. Bordo mavili yönetim de oyuncuya fikrinin değişmesi durumunda, 'Transfer için hazırız' mesajını yolladı.

FOTOĞRAFLI