TRABZONSPOR'un maç kasetlerini izleyen Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in çok beğendiği Yusuf Erdoğan için, "Geleceğin yıldızı olacak. Çok değerli bir oyuncu" dediği öğrenildi.
YÖNETİME FİKRİNİ İLETTİ
Trabzonspor’un ismini dünya kupasından sonra açıklayacağı belirtilen Vahid Halilhodzic, izlediği maç kasetlerinin ardından bazı oyuncular hakkında yönetime fikirlerini sundu. Halilhodzic’in yabancı oyunculardan Bourceanu ve Bosingwa’yı çok beğendiği, yerli oyunculardan ise özellikle Yusuf Erdoğan’dan övgüyle bahsettiği belirtildi. Halilhodzic’in Yusuf Erdoğan için, "Geleceğin yıldızı olacak. Çok değerli bir oyuncu. Özel yetenekleri var" değerlendirmesinde bulunduğu, Olcan ve Özer için de olumlu yorumlar kullandığı vurgulandı.
HACIOSMANOĞLU-OLCAN GÖRÜŞMESİ
Trabzonspor’un kadrosunda tutmak istediği Olcan Adın ile Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bir kez daha bir araya gelecek. Başkan Hacıosmanoğlu, bu görüşmede Olcan’a bir kez daha, “Seni bırakmayı düşünmüyorum. Gelecek sezonki kadromuzda sana ihtiyacımız var” diyecek, ancak Olcan’ın takımdan gitme konusunda ısrarcı olması durumunda şartlar konuşulacak. Yönetimin Olcan’ın ikna olmaması durumunda yüksek bir bonservis bedeli talep edeceği öğrenildi.
SONER VE AYKUT AKGÜN TAKASTA
Trabzonspor’un geçtiğimiz sezonun devre arasında Çaykur Rizespor’a kiraladığı Aykut Akgün ile geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan Soner Aydoğdu’nun takasta kullanılacağı ifade edildi. Bordo mavili takım Soner’i, Özer Hurma'nın bonservisine karşılık Kasımpaşa'ya, Aykut Akgün'ü de Colman ile birlikte Erkan Zengin’in bonservis bereli karşılığında Eskişehirspor'a önerdi. Trabzonspor yönetimi, tüm transfer çalışmalarını Vahid Halilhodzic’in Trabzon’da gelmesi beklenen 14 Temmuz’dan önce bitirmek istiyor.

FOTOĞRAFLI