Teknik direktör Shota Arveladze'nin talebi doğrultusunda transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren bordo-mavililerde, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile İstanbul'da bir araya gelen sportif direktör Süleyman Hurma 3 transfer için onay aldı. Beşiktaş maçı öncesinde ve sonrasında başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelen Hurma, teknik direktör Shota Arveladze'nin istediği 3 oyun için yönetimden olumlu yanıt almasının ardından listede bulunan oyuncuların transferlerini bitirmek için girişimlerini hızlandırdı.

SAVUNMAYA İKİ TAKVİYE

Savunma bölgesine iki oyuncu transferi gerçekleştirmeyi planlayan Karadeniz ekibi, Rusya'nın Dinamo Moskova takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Douglas Franco ile birlikte uzun süredir transferinin gerçekleştirilmesi için uğraşılan Fransa'nın Nantes takımında forma giyen Papy Djilobodji'yi büyük oranda bitirdi. İki kulüple de görüşme halinde olan Hurma, pazarlıkları son aşamaya getirdi.
Ayrıca bordo-mavililer geçen sezon kiralık olarak Anderlecht'te forma giyen ve bonservisi Chelsea'de bulunan kanat oyuncusu Marko Marin'i transfer etmek için de girişimleri sürdürüyor. Bordo-mavililerin bu oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamayı planladığı belirtildi.