TRABZONSPOR yönetimi, teknik ekibin de isteği doğrultusunda takımdaki Trabzonlu oyuncu sayısını artırmayı gündemine aldı. 
KİMLER VAR
Bordo mavili yöneticiler, devre arasında yapılacak transfer çalışmalarına şimdiden başladılar. Gelecek sezon Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı sayısını daha da azaltılacağını göz önüne alan yönetim, devre arasında yerli ağırlıklı bir transfer politikası izlemek için harekete geçti, bu konuda teknik ekiple görüşme yapıldı, takımdaki Trabzonlu oyuncu sayısını artırmaya karar verdi.
Yönetimin öncelikle Gaziantepspor’da forma giyen Orhan Gülle ve Muhammet Demir’i transfer etmek istediği, Kasımpaşa’da forma giyen Özer Hurmacı’nın da transfer listesinde yer alacağı öğrenildi.
VOLKAN ŞEN VE BATUHAN KARADENİZ İÇİN TAKAS YOLU
Üç futbolcu için önce kulüpleriyle görüşme yapacağı bildirilen Trabzonspor’un kadro dışı bıraktığı Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz’i de takasta kullanmak istediği belirtildi. Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, 6 şampiyonluğun kazanıldığı 70 ve 80’li yıllardaki ruhu yeniden canlandırmak istediklerini belirterek, "Bunu hem Trabzonlu oyuncularla, hem de kaptanımız Onur gibi yüreğini ortaya koyarak oynayan oyuncularımızla başarmak istiyoruz" dedi.
AKÇAY: "TARAFTARLARLA BARIŞMA MAÇIMIZ"
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, pazartesi akşamı dteplasmanda oynadıkları Kasımpaşa maçında aldıkları mağlubiyetten sonra yaşanan olumsuz havayı dağıtmak için Sanica Boru Elazığspor ile oynanacak olan maçın iyi bir avantaj olabileceğini söyledi.
Hafta içerisindeki antrenmanlarda oyuncularını bu yönde uyaran Mustafa Akçay'ın Sanica Boru Elazığspor maçına yapacağı mecburi değişikliklerle hücum ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. Akçay’ın oyuncularına, "Kendi evimizde oynayacağımız bu maç aldığımız mağlubiyeti telafi etme adına önemli bir fırsat olacak. Bir nevi taraftarlarımızla barışma maçımız olacak" diyerek Sanci Boru Elazığspor maçının önemini vurguladı.
TRİBÜNLER DOLMADI BİLET FİYATLARI İNDİRİLDİ
Öte yandan Trabzonspor yönetimi, son haftalarda tribünlerde istenilen doluluk oranı yakalanmadığı için bilet fiyatlarında ikinci kez indirim yaptı. Daha önce maraton tribünü bilet fiyatlarını 40 TL’den satışa sunan, ardından rakamı 30 TL’ye çeken yönetim, şimdi de  25 TL’ye indirdi. Yönetim kurulu, daha önce taraftarlarından bilet fiyatlarının yüksekliği konusunda şikayet gelmesi durumunda gerekli indirimin yapılacağını duyurmuştu.