TRAZONSPOR teknik direktörü Mustafa Akçay, antrenmana geç kalan futbolcularını uyardı, "Kimse takım arkadaşlarına saygısızlık yapmasın" dedi.
MİLLİ FUTBOLCULAR KATILMADI
Bordo mavili takım, pazar akşamı sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını öğle saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana milli oyuncular Zeki Ayvaz, Aykut Demir, Zokora, Adrian, Bamba, Janko ile sakatlıkları bulunan Yusuf Erdoğan ve Emre Güral katılmadı. İzinleri sona eren Bosingwa ve Malouda ise takımla birlikte çalıştı. Bosingwaise teknik heyetle sarılarak hasret giderdi.
AKÇAY'IN HIŞMINA UĞRADILAR
Antrenman sahasına takım arkadaşlarından geç çıkan Malouda, Colman ve Alanzinho ise Mustafa Akçay’ın hışmına uğradı. Mustafa Akçay, oyuncularına, "Antrenmana zamanında hatta 5 dakika önce gelin. Kimsenin takım arkadaşlarına saygısızlık yapmaya hakkı yok" diye tepki gösterdi. Bordo mavililer antrenmanda kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
MALOUDA'DAN KARETE HAREKETİ
Antrenmanda Florent Malouda, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Kondisyon çalışmaları sırasında Giray Kaçar’ın yüksekte tuttuğu topa tekme atmaya çalışan Malouda, karate yapmaya kalkınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Malouda’nın Eskişehirspor maçı öncesi fiziksel olarak hiçbir eksikliğinin bulunmadığı, özels antrenörüyle tatilde yapması gereken tüm çalışmaları yaptığı belirtildi.
BAŞKAN HACIOSMANOĞLU AKÇAY'LA BİR ARAYA GELECEK
Bu arada Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Eskişehirspor maçından önce Trabzon’da teknik direktör Akçay ile bir araya gelecek. Transfer politikasının görüşüleceği toplantıda takımdan gitmek isteyen futbolcular hakkında da bir karar verileceği belirtildi. Akçay’ın toplantıda devre arası transferlerinin Antalya’da yapılacak olan kampa yetiştirilmesini isteyeceği öğrenildi. Başkan Hacıosmanoğlu’nun da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte transfer konusunda izleyecekleri yol haritası hakkında fikir alışverişi yapabiyeceği bildirildi.