TRABZONSPOR teknik direktörü Mustafa Akçay, oyuncularından geçen hafta aldıkları Gençlerbirliği mağlubiyetinin etkisinden kurtulmalarını istedi, "O maçı unutun, unutturun. Bu sizin elinizde" dedi.
Deplasmanda Gençlerbirliği karşısında aldıkları 3-2’lik mağlubiyetin üzüntüsünü gidermek isteyen Mustafa Akçay, yazılı ve görsel basında aldığı eleştirileri hafifletmek için oyuncularıyla sürekli olarak toplantılar yaptı. Mustafa Akçay oyuncularıyla yaptığı toplantıda şunları söyledi:
"O maçı unutmak, sizin elinizde. Daha çok pozisyona girip bu pozisyonları değerlendirmeliyiz. Kendi evimizde oynayacağımız maçta topun bizim ayağımızda daha çok durması gerekiyor. Kazanmak için gerekli mücadeleyi verdiğinizi dez herkese gösterin."
MUSTAFA YUMLU: "LİGİN HEYECANINI ÖZLEDİM"
Savunma oyuncusu Mustafa Yumlu ise 3 maçlık cezasının ardından Eskişehirspor ile oynayacakları maçta sahalara dönmek için gün sayıyor. Antrenmanlardaki hırsıyla ön plana çıkan Mustafa’ya savunmayı toparlama görevi veren Mustafa Akçay, tecrübeli stoperin gelişiyle savunmada yapılan hataları asgariye indirmeyi planlıyor. Mustafa Yumlu da ligde forma giymeyi özlediğini belirtirken şöyle konuştu:
"Üç maçlık cezayı hiç beklemiyordum. Uzun süre ligde forma giymedim. Eskişehirspor maçıyla geri dönüş yapmayı umuyorum. Ligin heyecanını özledim diyebilirim. Hocam bana şans verirse takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım."
POTADA HEDEF 2'NCİ GALİBİYET
Beko Basketbol Ligi’nde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Aliağa Petkim’i farklı yenerek alan Trabzonspor Medical Park, yarın deplasmanda karşılaşacağı Tofaş’ı da mağlup ederek bir seri yakalamak istiyor. Bordo mavili takımda sezon başında transfer edilen ancak beklenen verim alınamadığı için yolların ayrılmasına karar verilen Litvanyalı Mindaugas Katelynas’ın yerine 5 numaralı pozisyonuna bir ABD’li oyuncu takviye yapılması için telaslar sürüyor.