TRABZONSPOR Teknik Direktörü Mustafa Akçay, futbolculardan Kadir Keleş ile birlikte yarın akşam oynanacak olan Apollon Limassol maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenledi.
Akçay, prestij maçlarından birisine çıkacaklarını belirterek, "Umarım işler beklediğimiz gibi gittiğinde 32 takım içerisine girmenin sevincini ve mutluluğu yaşamış olacağız cami olarak. Ve orada da iyi bir başlangıçla birlikte Avrupa’daki başarılarımızı daha önceki yıllarda olduğu gibi sürdürmek istiyoruz. Trabzonspor’a yakışır bir mücadele vereceğiz. Bunun da yolu yarın akşamki müsabakadan geçiyor. Oyuncularımız bu maça hazır, biz hazırız. Futbolun kendine ait bir sistemi var. Mücadele etmeden oynanmadan hiçbir müsabaka kazanılmıyor. Umarım bizde yarın akşam bu mücadeleyi sahaya yansıtırız ve işler istediğimiz gibi gelişir" diye konuştu.
KADİR: GRUPTAN LİDER ÇIKMAK İSTİYORUZ
Kadir Keleş ise mücadele seviyesi üst düzey bir maça çıkacaklarını belirterek, "Biz de çok iyi bir mücadele eden takımız. Dişe diş bir maç olacak. Biz gruptan çıkmayı berabere bitirdiğimiz zaman garantileyeceğiz ama hedefimiz gruptan lider olarak çıkmak. Bu yüzden galibiyet bizi ileri taşıyacaktır. İnşallah kazanırız. Galip gelerek taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

YES (TM-)(FOTOĞRAFLI)