Yunus Emre SEL/TRABZON,()- YERLİ transferlerle adından söz ettiren Trabzonspor, yabancı oyuncu transferinde henüz beklenen hamleleri yapmadı. Bordo mavili taraftarlar da yapılacak olan forvet transferini bekliyor.
Transfer sezonun başlamasıyla özellikle yerli futbolcu transferinde önemli isimleri kadrosuna katan Trabzonspor, yabancı oyuncu transferinde ise henüz beklenen hamleleri yapamadı. Kombine satışlarına ilgi göstermeyen bordo mavili taraftarlar da özellikle forvet transferini bekliyor. Beklentinin farkında olan bordo mavili yöneticilerde Asamoah Gyan, Konstantinos Mitroglou ve Andre Pierre Gignac ile görüşmelerini sürdürüyor. Kulüp CEO’su Burak Gürdal’ın önümüzdeki günlerde Avrupa’ya giderek transfer görüşmelerini hızlandıracağı belirtildi.
KOLO TOURE VE MEDJANİ İLE TEMASLAR SÜRÜYOR
Bordo mavili takımın uzun zamandır görüşme halinde olduğu tecrübeli savunma oyuncusu Kolo Toure için Liverpool kulübünün vereceği cevap bekleniyor. Futbolcunun takımdan ayrılmasına henüz izin vermeyen İngiliz ekibinin bu mevkiye takviye yaptıktan sonra Kolo Toure’nin satışına onay verebileceği öğrenildi. Öte yandan Cezayir Mili takımından öğrencisi Carl Medjani’nin de transfer edilmesini isteyen Vahid Halilhodzic, yönetimin bu oyuncu için Monaco kulübüne yaptığı 2 milyon Euro’luk teklifin yeterli olduğunu savundu. Fransız kulübü ise teklifi yeterli bulmayarak Medjani için daha yüksek bir bonservis bedeli talep etti. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
TRABZONSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını bu sabah basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana izinsiz olarak şehre dönmeyen Bamba’nın yanı sıra bu sabah sağlık kontrolünden geçen Celustka, Soner, Emre, Aykut Akgün, Aykut Demir ve Kadir katılmadı. Romen oyuncu Bourceanu ise salonda çalıştı. 

FOTOĞRAFLI