TRABZONSPOR'un kazandığı Rostov maçından sonra teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, soyunma odasına girişinde, "Hepinizle gurur duyuyorum" sözü damgasını vurdu.
HALİLHODZİC EN SEVİNEN İSİM OLDU
Trabzonspor’un perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Rusya’nın Rostov takımını 2-0 mağlup etmesi, moralleri yükseltti. Bugüne kadar yaptığı olumsuz açıklamalarla dikkat çeken Vahid Halilhodzic ise galibiyete en çok sevinen isim oldu. Maçın ardından soyunma odasına giden Halilhodzic futbolcularını tebrik ederken şunları söyledi:
"Gerçekten çok iyiydiniz. Herkes özveriyle oynadı. Zamanla çok daha iyi olacağız. O zaman bizi kimse durduramaz. Bugün sadece beni değil, yağmur altında ıslanan herkesi, tüm Trabzonsporluları güldürdünüz."
Halilhodzic’in ikonuşmasıyla daha da mutlu olan futbolcuların soyunma odasında büyük sevinç yaşadıkları gözlendi.
MUSTAFA YUMLU: "RÖVANŞA YETİŞMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"
Rostov ile oynanan maçın 90'ıncı dakikasında rakibi sağ ayağına bastığı için sakatlanarak maçın bitiminde ambulansla hastaneye kaldırılan Mustafa Yumlu’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Mustafa Yumlu, sakatlık anında canının çok yandığını belirterek, "Ağrılar devam ediyor ancak rövanşa yetişmek için elimden geleni yapacağım. Sağlık kurulumuzda bu konuda yoğun şekilde çalışıyor. Önemli olan bu maçı kazanmaktı ve bunu başardığımız için tüm takım olarak çok mutluyuz" dedi.
YEREL GAZETELER GENİŞ YER VERDİ
Trabzonspor’un Rostov karşısında aldığı galibiyet yerel gazetelerde de geniş yer buldu. Taka Gazetesi, galibiyetle ilgili olarak, "Yağmur gibi çöktük, arı gibi soktuk" başlığını atarken Karadeniz’in Sesi Gazetesi, "Oscar’lık fırtına" manşetini kullandı. Karadeniz’ de Sonnokta Gazetesi de, "Fırtınanın Oscar gecesi" manşetiyle galibiyeti okuyucularına aktardı. Kuzey Ekspres Gazetesi ise Vahid Halilhodzic’in, "Elersek mucize olur" açıklamasına gönderme yaparak, "Elersek mucize olur" başlığını attı, futbolcuların ağzından, "Bize bırak hocam!" ifadelerini kullandı. Karadeniz Gazetesi de, Halilhodzic’in ifadelerini eleştirerek, "Pardon, mucize mi demiştin?" başlığıyla yayınlandı, Günebakış Gazetesi ise, "Bekle bizi Avrupa" manşetini attı. 
"PASSOLİG ALMIYOR, ÜCRETİNİ KULÜBÜMÜZE BAĞIŞLIYORUZ"
Öte yandan Trabzonspor taraftar gruplarından VİRA’nın Passolig uygulamasına tepkisi devam ediyor. Tüm sezon boyunca Passolig almayacağını duyuran grup bir kampanya başlatarak, "Passolig almıyoruz, ücretini kulübümüze bağışlıyoruz" çağırısında bulundu. Gruptan yapılan açıklama şöyle:
"Kulübümüzün Passolig'i bir gelir kapısı olarak gösterme yönündeki ısrarcı tutumu karşısında, Passolig almama yönündeki tavrımızın, kulübümüzün kazanımlarını engelleme adına olmadığını bir kez daha ortaya koymak istedik. Bu nedenle bizimle aynı düşünceyi paylaşan, Passolig uygulamasına boyun eğmeyen tüm üyelerimiz ve taraftarlarımız için bir hesap açarak burada toplayacağımız Passolig ücretlerini kulübümüze bağışlayacağız."

FOTOĞRAF