TRANSFER çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Liverpool’da forma giyen gurbetçi futbolcu Samed Yeşil’i transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor.
Trabzonlu olduğu için Türkiye’den kendisine gelen diğer teklifleri reddeden 20 yaşındaki hücum oyuncusu bugün İstanbul’a geldi. Yarın bordo mavili yöneticiler ile İstanbul’da bir görüşme yapacak olan Samed’in yüksek bonservis bedelini düşürmenin yollarını arayan bordo mavililer, oyuncunun Trabzonspor’da forma giymeye sıcak bakması nedeniyle ciddi bir teklif hazırladı. Futbolcunun da kulübüyle bir görüşme yaparak bonservisinde kolaylık sağlanmasını isteyeceği öğrenildi.
TRANSFER LİSTESİ KABARIK
Yabancı ve yerli olmak üzere 10’a yakın futbolcu ile temas halinde olan bordo mavililer, transfer gündeminde olan Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Ömer Bayram, Turgut Doğan Şahin, Betafimi Gomis ve İbrahima Toure ile görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavili takımın yeni sezon öncesi en az 4 takviye daha yapmayı planladığı, alınacak oyuncu sayısına göre kabaran kadronun ise bazı oyuncuların kiralık olarak gönderilmesi ile boşaltılacağı belirtildi.

YES(TM/AÖ)