TRABZONSPOR'un forvet arayışlarında Papiss Cisse bir adım öne geçti, yönetimin İngiltere'nin Newcastle United Kulübü'nü ikna ettiği, golcü oyuncuyla pazarlıkların sürdüğü bildirildi.
Trabzonspor yönetimi, forvet arayışlarına bir son vermek için temaslarnıı hızlandırdı. Bordo mavililerin gündeminde ilk sıralarda yer alan Papiss Cisse için Newcastle United kulübüyle büyük ölçüde anlaşmaya varıldı. Ancak oyuncunun yıllık ücreti konusunda pazarlıklar devam ediyor. Cisse’nin kendisine gelen başka teklifleri de değerlendirmek istediği, ancak kulübüne en yüksek bonservis teklifini Trabzonspor’un yaptığı iddia edildi.
Bu arada bordo mavililerin Yatabare ve Demba Ba için de temaslarını sürdürdüğü belirtildi. İtalyan ihternet siteleri ise Trabzonspor’un Juventus'da mutsuz olan Fabio Quagliarella’yı da gündemine aldığını öne sürdü.
YEKTA YUMUŞADI
Öte yandan forvet transferi dışında orta sahaya da takviye yapmak isteyen Trabzonspor’un Romanya’nın Steaua Bükreş takımında forma giyen Alexandru Bourceanu ile de temas kurdu.
Bu arada bordo mavili takımın Galatasaray ile 1 milyon 100 bin Euro bonservis bedeli karşısında anlaşmasına rağmen, Trabzonspor’dan yüksek rakam talep eden Yekta Kurtuluş'un istediği rakamda indirime gittiği öğrenildi. Ancak Trabzonsporlu yöneticilerin Yekta'nın ilk başta sergilediği tutumdan rahatsızlık duyduğu ve şu anda görüşmelerin yeniden başlamasına bunun engel olduğu da vurgulandı.

YES(TM/AÖ)