TRABZONSPOR yönetimi, ismi sık sık transferde geçen sol kanat oyuncusu Olcan Adın’ı sözleşmesini uzatmak için görüşme yapmaya çağırdı.
TRANSFER TEKLİFLERİ GELİYOR
Sezonun bitimine az bir zaman kala Trabzonsor'un özellikle yerli oyuncularına transfer teklifleri yağmaya başladı. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurabilmek için kadrosundaki kaliteli oyuncuları bırakmak istemeyen bordo mavili yönetim de bazı futbolcularıyla yeniden masaya oturma kararı aldı.
OLCAN'A ZAM ÖNERİLECEK
İlk olarak ismi sık sık transfer dedikodularına karışmaya başlayan Olcan Adın'ın durumunu ele alan bordo mavili yönetim, oyuncusuyla yeniden görüşme yapma kararı aldı. Olcan’ın daha önce bir araya gelindiği zaman takım içerisinde ciddi ücretler alan futbolcuları örnek göstererek, "Benim takıma katkım ortada. Ben de bu rakamları istiyorum" dediğini göz önüne alan yönetimin önemli bir zam önereceği, anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney de, "Olcan Adın’ın bizimli 1 yıllık daha sözleşmesi var. Biz istemedikten sonra transferin gerçekleşmesi mümkün değil. Biz de onun takımda kalıp uzun yıllar bu kulübe hizmet etmesini istiyoruz. Sözleşmesini uzatmak için görüşme yapacağız" dedi.
MANDIRALI 2 MAÇA ODAKLI
Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, sezon sonunda devam edip etmeyeceği yönündeki haberlere aldırmadığını belirtti. Yakın çevresine şu anda ligde kalan 2 haftaya odaklandığını söyleyen Mandıralı’nın, "Ben işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Kalan iki maçı da alıp ligi bulunduğumuz konumda bitirmek istiyoruz" dediği öğrenildi.
MALOUDA ÜZGÜN
Trabzonspor’un Bursaspor ile oynadığı maçta 18 kişilik kadroda yer almasına rağmen oyuna giremeyen Fransız futbolcu Florent Malouda’nın morali bozuldu. Hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda hırslı olduğu gözlenen ve teknik sorumlu Mandıralı’nın gözüne girmeye çalışan Malouda’nın, bu hafta oynanacak olan Galatasaray maçında formayı kapabileceği belirtildi. Mandıralı’nın sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda Fransız oyuncuya forma verme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu, bu nedenle de Malouda ile antrenmanlarda özel olarak ilgilendiği bildirildi.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF