BEKO Basketbol Ligi’nde ilk 3 maçını kaybeden Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı'nın antrenörü Hasan Özmeriç, görevinden istifa etti.
Beko Basketbol Ligi’ne iddialı bir başlangıç yapmak istemesine rağmen 3 maçını kaybeden bordo mavili kulüpten yapılan açıklama şöyle:
"Geçen sezon Trabzonspor Basketbol takımını şampiyon yapan Sayın Hasan Özmeriç ile var olan kontratını devam ettirip, camiamızın vefa geleneğine uygun hareket ederek Beko Basketbol Ligi’nde yine Sayın Hasan Özmeriç ile devam etme kararı verdik. Ligde alınan sonuçlar neticesinde antrenörümüz, sorumluluğu kendisinde görerek, camiamızın ve yönetim kurulumuzun önünü açmak amacıyla istifasını bildirmiştir. Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Yönetimi de, bu sorumlu ve anlamlı davranışı takdir etmiş, Hasan Özmeriç'in tüm emekleri için teşekkür ederek istifasını onaylamıştır. Yaşanan bu gelişme sonucunda, en hızlı şekilde gereken çalışmalar başlatılarak, konulan hedeflere en çabuk şekilde ulaşacağımızı sevgili camiamıza saygılarımızla bildiririz.”