BEKO Basketbol Ligi’nde sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor Medical Park, Amerikalı oyun kurucu Jerome Jerry Randle ile sözleşme imzaladı.
Aliağa Petkim’de forma giyen Amerikalı oyun kurucu Jerome Jerry Randle için düzenlenen imza töreninde bir açıklama yapan Trabzonspor Medical Park Genel Saymanı Hasan Aktaş, önemli bir oyuncuyu kadroya kattıklarını belirterek, "Oyun kurucu pozisyonunda sıkıntımız var. Bu pozisyondaki 3 oyuncumuz da sakatlıkları nedeniyle forma giyemiyor. İhtiyacımıza yönelik, takımımıza önemli katkı sağlayacak, tecrübeli ve kaliteli bir oyuncuyu bünyemize kattık. Aynı pozisyonda görev yapan Tutku Açık’ın da ligin ikinci yarısında aramıza dönmesinin ardından çok daha güçlü bir konuma geleceğiz. Randle, takımımıza hayırlı olsun. Birlikte önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.
İmza töreninde konuşan Randle da, "Hedefi olan büyük bir kulübe geldim. Önemli hedeflerim var ve Trabzonspor Medical Park forması altında bu hedefleri gerçekleştireceğimize inanıyorum. Taraftarın önüne çıkacağım ilk günü de sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.