AVRUPA Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği Kayseri Erciyesspor’u yenerek, ligde de başarılı sonuçları yakalamayı hedefledi.
Bordo mavililer, Spor Toto Süper Ligi’de yarın saat 15.30’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Kayseri Erciyesspor’u ağırlayacak. Hafta içerisinde Apollon Limassol’u 4-2 yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde J Grubu’ndan çıkmayı garantileyen bordo mavililer, ligde de Eskişehirspor’dan sonra Kayseri Erciyesspor engelini geçerek üst sıralara doğru tırmanışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Bordo mavili takımda kart cezalısı Bosingwa ile sakatlığı geçmesine rağmen hazır olmayan Yusuf’un bu maçta oynayamayacağı belirtildi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ın, Apollon Limassol maçını kazanan 11’i bu maçta da sahaya sürmesi bekleniyor. Polonyalı futbolcu Adrian’ı Apollon maçında yedek kulübesine çekerek, tüm futbolculara, 'İyi olmayan oynamaz' mesajı veren Akçay, kart cezalısı olan Bosingwa’nın yerine Zeki Yavru’yu görevlendirmeyi planlıyor. Akçay, Kayseri Erciyesspor maçının ligde Eskişehirspor karşısında aldıkları galibiyeti bir seriye döndürmek adına önemli olduğunu belirterek, "Oyuncularımın sahada bu maçı kazanmak adına gereken mücadeleyi vereceğinden şüphem yok" dedi.
KADİR: MUTLULUĞUMU ANLATAMIYORUM
Son haftalardaki performansı ile solbekte formayı kapan Kadir Keleş, yaşadığı mutluluğu tarif edemediğini söyledi. Kadir, forma için çok beklediğini belirterek, "Trabzonspor’da oynamak her Trabzonlu futbolcu gibi benim de hayalimdi. 1461 Trabzon’dan sezon başında Trabzonspor’a transfer olduğumda bana güvenenleri mahcup etmeyeceğime dair söz vermiştim. Bu sözü bir nebze olsun tuttuğumu düşünüyorum. Ama bundan sonraki süreçte performansımı her geçen gün daha da fazla artırmalıyım" diye konuştu.
Trabzonspor'un Kayseri Erciyesspor maçına şu 11'de çıkması bekleniyor:
Onur– Zeki Yavru, Mustafa, Bamba, Kadir, Olcan, Colman, Zokora, Soner, Malouda, Henrique.
Yusuf'un sakat olduğu Trabzonspor'da Bosingwa cezalı halde bulunuyor.
Maçın bilet fiyatları kale arkası için 10 TL, maraton: 20 TL, kapalı kenar: 50 TL, kapalı orta: 60 TL, VIP: 150 TL, VIP Özel: 2000 TL, VIP Özel:300 TL, Misafir seyirci:20 TL.