Trabzonspor'un, 50. yılında görevde olacak yeni başkanını seçiyor. Trabzon’daki Hayri Gür Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede mevcut başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile önceki dönem aday olan Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu yarışıyor.

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'nun faaliyet raporu Sinan Zangin tarafından Okundu. Ardından denetleme Kurulu'nun raporu Denetleme Kurulu üyesi İsmet keskin tarafından okundu.

Divan Başkanı raporların okunmasının ardından söz almak isteyen olup olmadığını sordu ve söz isteyen olmayınca Divan Başkanı Ahmet Metin Geç, raporları üyelerin oylamasına sundu. 

Üyeler arasında evet diyenler ve hayır diyenlerin sayısı birbirine çok yakın olunca, Oylama tekrarlandı ve yapılan oylama sonucunda Hacıosmanoğlu yönetimi idari ve mali yönden ibra edildi.

Bu kararın ardından salondaki hayır diyen üyelerden tepki geldi. Daha sonra Divan Başkanı'nın telkinleri ile tepkiler yatıştırıldı. Ancak İbra edilmemesini isteyen üyeler salonu terk etti.

KONGRE GİRİŞİNDE ŞAŞIRTAN UYARI

Kongrenin yapıldığı Hayri Gür Spor Salonu'nun girişine, "Kongre saonuna silahla girmek yasaktır. Lütfen silahınızı teslim ediniz" yazısı asıldı.Trabzonspor kongresinde skandal!