TRABZONSPOR Ligde kalan üç maçı da kazanmak istiyor. Yarın deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçına 3 puan parolası ile hazırlanan Bordo mavili kafile bugün saat 13.00’da THY’ye ait özel uçakla Bursa’ya hareket etti.
Spor Toto Süper Ligi’nin 32'nci haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu deplasmanda kayıp yaşamak istemiyor. Ligde kalan üç maçı da kazanmak isteyen ve Bursaspor maçına da 3 puan parolası ile hazırlanan bordo mavililerde sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu sıkıntı yaratmadı. Takım içerisinde mini revizyonlara giderek bu sorunu çözen teknik sorumlu Hami Mandıralı, oyuncularını rakibin etkili oyuncuları karşısında uyardı.
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, "Bursaspor maçı her iki takımın da hedefleri açısından önemli bir maç. Ancak biz son haftalardaki güzel futbolumuzu burada da sürdürüp galip geleceğimize inanıyoruz" dedi.
MALOUDA VE JANKO KADRODA
Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı için bugün saat 13.00’da THY’ye ait özel uçakla Bursa’ya hareket etti. Bordo mavili kafilede sakatlıkları nedeniyle Bamba, Bosingwa ve Özer Hurmacı ile kart cezalısı olan Mustafa Yumlu kafilede yer almadı. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, uzun bir aradan sonra Janko ve Malouda’yı da kadroya dahil etti. Takımla birlikte Bursa’ya giden Özer Hurmacı’nın takım kafilesinde yer almadığı yapılacak olan TS Clup açılışına katılacağı açıklandı.
HENRİQUE: "BİR HEDEFİM YOK, ATABİLDİĞİM KADAR GOL ATMAK İSTİYORUM"
Bu sezon Avrupa kupaları ve ligde toplam 20 gol atan Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique, sezon sonu için kendisine bir gol hedefi koymadığını söyledi. Henrique, kendisinin gol atması kadar takımın kazanmasının da önemli olduğunu belirterek, "Bu sezon iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Ancak bu performansımda takım arkadaşlarımın da katkısı oldukça fazla. Kalan haftalarda da yine hem goller atmak hem de attırmak istiyorum. Bir hedefim yok atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Umarım kalan tüm maçların hepsini kazanırız" dedi.
BURSASPOR İLE 76'İNCİ RANDEVU
Trabzonspor ile Bursaspor, yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 76. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 75 lig maçında Trabzonspor, 38 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Bursaspor’un ise 10 galibiyeti bulunuyor 27 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor attığı 111 gole karşılık kalesinde 54 gol gördü.
10 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Trabzonspor’da Zeki Yavru, Henrique, Kadir Keleş, Onur Recep Kıvrak, Aykut Demir, Yusuf, Bourceanu, Janko ve Gökhan Alsan ile kadro dışı bırakılan Colman, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Bursaspor ile oynanacak olan maçta sarı kart görmeleri durumunda Galatasaray ile oynanacak olan kritik maçta forma giyemeyecek.
TRABZONSPOR’DAN MANDIRALI YALANLAMASI
Trabzon’dan yayın yapan yerel bir gazetede Teknik Sorumlu Hami Mandıralı’nın yakın çevresine söylediği iddia edilen, "Sezon sonunda yokum" haberi, kulüp sitesi aracılığıyla yalanlandı. Bordo mavili kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bugün yerel bir gazetede Teknik Sorumlumuz Hami Mandıralı ile ilgili yazılan haberi üzüntüyle okuduk. "Sezon sonunda yokum'' başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır. Teknik sorumlumuz Hami Mandıralı konuyla ilgili olarak sezon sonu yaşanacak her şeyin başkan ve yönetim kurulunun elinde olduğunu zaten açıklamıştı. Şu kritik dönemde, ligin bitimine 3 hafta kala Trabzonspor’u karıştırmaya yönelik bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ederiz."

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF