Yunus Emre SEL/TRABZON,()-

TRABZONSPOR’DA BOURCEANU ŞOKU

Kasımpaşa maçı hazırlıklarını dün basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla tamamlayan bordo-mavili takımda Romen futbolcu Alexsandru Bourceanu, sakatlandı. Kasımpaşa maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanan futbolcunun ağrıları geçmeyince Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosundan çıkartıldı. Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı da, Kasımpaşa karşısında Bourceanu dışında beklenen 11’i oynattı. Bordo mavili takımda Henrique, Bamba, Kadir Keleş, Bourceanu ve Emre Güral sakatlıkları nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemedi.

MALOUDA YİNE KADROYA GİREMEDİ

Bordo 0mavili takımın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak son dönemde performansı nedeniyle yoğun şekilde eleştirilen Fransız futbolcu Florent Malouda, sakatlığı bulunmamasına karşın Kasımpaşa maçında kadroya alınmadı. Malouda en son ligin 24. Haftasında oynanan Torku Konyaspor maçında kadroya girmişti.

ÖZER SÖZDEN DOLAYI OYNATILMADI

Trabzonspor’un devre arasında Kasımpaşa’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Özer Hurmacı, sözleşmesinde, “Kasımpaşa’ya karşı oynayamaz” maddesi bulunmamasına rağmen, başkanlar arasında verilen söz gereği Kasımpaşa maçında oynamadı.

HACIOSMANOĞLU MAÇI İZLEDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Artvin’de yaptığı mitinge giderek kendisiyle bir görüşme yapan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise akşam statta protokol tribünündeki yerini aldı.

BAYAN TARAFTARLARA BAYAN POLİSLER

Trabzonspor’un ligin 25. Haftasında Fenerbahçe ve Sivasspor ile oynanan maçlarda taraftarlarının neden olduğu olaylardan dolayı aldığı 7 maçlık kadın ve çocuk taraftarlara oynama cezası Kasımpaşa maçıyla başladı. Bordo mavili bayan ve çocuk taraftarlar, kapalı tribün ve maraton tribününde takımlarını desteklemek için yerlerini aldı. Saha içerisinde görevli polislerin de büyük bir bölümünün kadın polis olduğu dikkati çekti.

TARAFTARLARDAN DIŞARIDAN DESTEK

Trabzonspor’un toplamda aldığı 7 maçlık cezayı protesto eden Trabzonspor’un taraftar grupları maçın başlama saatinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun protokol tribünü önünde toplandı. Dışarıdan takıma destek veren tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu aleyhine de tezahürat yaptı. Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı, taraftarı sadece sermaye olarak gören federasyonu ve ona ait kararları tanımadıklarını belirterek, “Biz takımların gerçek sahibiyiz” dedi. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.



YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF