TRABZONSPOR, perşembe akşamı Avrupa Ligi'nde Juventus'la deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın bugünkü son çalışmasında müsabakanın taktiği üzerinde durdu.
AVANTAJLI SKOR
UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor’da tüm gözler Juventus maçına çevrildi. Mustafa Akçay’ın görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen teknik sorumlu Hami Mandıralı, oyuncularını 2'nci tur ilk maçında deplasmandan avantajlı bir skor elde etmeleri için uyardı, "Herkese gerçek gücünüzü gösterin, Galatasaray yaptı, biz de yapabiliriz" diyerek motive etti.
KAPTANLA KONUŞTU
Bordo mavili takım, bu sabah basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla Juventus maçı hazırlıklarını sürdürdü. Hami Mandıralı, kaptan Onur ile özel bir görüşme yaptı. Mandıralı, Onur’dan takım arkadaşlarının motivasyonunu artırmak için ekstra çaba göstermesini istedi..
ASLAN: "OYUNCULARIMIZ JUVENTUS İLE KORA KOR BİR MÜCADELEYE GİRECEK"
Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan da, başarı için zor bir mücadele vereceklerine işaret ederken şöyle konuştu:
"Bu sene oynadığımız tüm Avrupa maçlarında Süper Lig’den daha iyi performans sergiledik. Avrupa’da oyuncularımız daha üst düzey bir performans sergileyecektir ve Juventus ile kora kor bir mücadeleye girecektir. Oyuncularımız ve teknik ekibimize olan inancımız tam. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın antrenörlüğünü kimse tartışmaz. Takımımızı Avrupa’da rekora taşımış bir teknik direktördür ve hep öyle hatırlanacaktır."
"EMRE GÜRAL TRABZONSPOR’DA OYNADIĞININ FARKINA VARDI"
Yakup Aslan, son dönemde performansında artış olan Emre Güral’dan da övgüyle bahsederken şunları söyledi:
"Emre yavaş yavaş Trabzonspor’da oynadığının farkına varıyor. Trabzonspor’da bir dönem yeterince motive değildi. Ancak oynadığı takımın Trabzonspor olduğunu kavradıkça, bu takımın büyüklüğünü anladıkça daha iyi oluyor. Oynadıkça da morali yerine geliyor, kendine güveni artıyor. Emre’ye biraz daha zaman lazım. Emre konusunda ısrarcı olmamız gerekiyor.”
İTALYA YOLCULUĞU YARIN
Trabzonspor, Juventus ile yapacağı maç için yarın saat 11.30’da THY’ye ait özel uçakla İtalya’nın Torino kentine gedecek. Bordo mavili takımın uçağında sadece yönetici, teknik ekip ve futbolcularla birlikte basın mensuplarının yer alacağı, taraftarların ise farklı bir uçakla İtalya’ya getirileceği belirtildi.
BASIN TOPLANTISI PROGRAMI BELLİ OLDU
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde Juventus ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu. Buna göre Hami Mandıralı ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı çarşamba günü Türkiye saati ile 18.30’da Juventus Stadyumu’nda başlayacak. Maçtan bir gün önceki antrenman ise saat 19.00’de yine Juventus Stadyumu'nda yapılacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak. Juventus teknik direktörü ve bir oyuncusu ise TSİ ile 14.30’da Via Stupinigi Center’da basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 16.00’da aynı yerde antrenmanı gerçekleştirilecek.