TRABZONSPOR kendi evindeki başarılı performansını Medical Park Antalyaspor karşısında da sürdürüp devre arasına mutlu girmek istiyor.
Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında yarın saat 16.00’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor, sezonun ilk yarısının son maçını kazanarak ilk yarıyı moralle kapatmanın hesaplarını yapıyor. Bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik almasına karşın deplasman karnesi oldukça kötü olan bordo mavililer, ligin ikinci yarısı öncesi taraftarlara kendilerini affettirmeyi planlıyor. Teknik Direktör Mustafa Akçay da oyuncularından Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak taraftarlara güzel bir tatil hediyesi vermelerini istedi. Medical Park Antalyaspor’un güçlü bir ekip olduğunu hatırlatan Akçay, "Bu maç nasıl bir ekip olduğumuzu herkese göstermek açısından çok önemli" ifadeleriyle uyarılarda bulundu.
ALANZİNHO’YA ARAP PİYANGOSU
Bordo mavili takımda fazla forma şansı bulamayan Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Alanzinho’yu Suudi Arabistan’a getirmek isteyen menajerler kulübün kapısını aşındırdı. Yönetiminde teknik direktör Akçay’dan onay alarak Alanzinho için gelen tekliflerin resmileşmesi durumunda görüşüleceğini menajerlere iletti. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Alanzinho’nun devre arasında uygun bir bedel karşılığında satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR İLE 37'İNCİ RANDEVU
Trabzonspor ile Medical Park Antalyaspor yarın oynayacakları karşılaşmayla ligde 37'inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 36 lig maçında Trabzonspor’un 21 galibiyeti bulunurken, 6 maçı ise Medical Park Antalyaspor kazandı. 9 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda rakip fileleri 64 kez havalandırırken, kalesinde ise 32 gol gördü. Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanan 18 maçta ise Trabzonspor 11, Antalyaspor sadece 1 maçı kazandı. 6 maç ise beraberlikle sonuçlandı.
MAÇ SONRASI FUTBOLCULAR TATİLE
Medical Park Antalyaspor maçının ardından futbolcular 5 Ocak’ta Antalya da yapılacak olan devre arası kampına kadar izin yapacak. Teknik direktör Mustafa Akçay ve yardımcılarının ise tesislere kapanarak yönetim kuruluna transfer çalışmalarıyla ilgili geniş çaplı bir rapor sunacağı öğrenildi. Bu raporda takımdan gidecek oyuncularla birlikte alınması muhtemel oyuncuların tekrar gündeme getirileceği belirtildi.