TRABZONSPOR teknik direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi’nin kura çekimini değerlendirdi.
Halilhodzic'in kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle:
"Güzel bir kura çekimi oldu. Öncelikle UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edebilecek bir kadroya ihtiyacımız var. Kura çekimi sonrası grubumuzun umut verici olduğunu söyleyebilirim. Daha zorlu rakiplerle eşleşebilirdik. Avrupa’daki maceramızı bir üst seviyeye taşıyabilmemiz için bu rakipleri aşmamız gerekir. Bugün bu başarıya hazır değiliz. Bu rakipleri çekmiş olmamız bizim için avantaj gibi görünüyor. Çünkü hazır olmak için önümüzde 2 ay var. Grup müsabakalarından sonraki karşılaşmalar için daha geniş ve kaliteli bir kadroya ihtiyacımız var. Tabi bunun yanı sıra sakatlık probleminin en aza inmesi gerekir."
Halilhodzic, taraftarlara da seslendi, "UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı olabilmek için taraftarlarımızın müsabakalarda yanımızda olması gerekiyor" diye konuştu.
MALOUDA’YA 750 BİN EURO ÖDENECEK
Fransız futbolcusu Florent Malouda’nın sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşarak fesheden Trabzonspor, yıllık 2 milyon 500 bin Euro garanti para sözleşmesi bulunan oyuncuyla sıkı pazarlıklar yaptı. Bu pazarlıklar sonucunda Malouda, 750 bin Euro’ya sözleşmesini feshetmek için ikna edildi. Kulüpten Malouda’nın sözleşmesinin feshiyle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Profesyonel futbolcumuz Florent Malouda ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Anlaşmaya göre, futbolcuya, 150 bin Euro’su hakediş bedeli ve 600 bin Euro'su erken fesih bedeli olmak üzere toplam 750 bin Euro ödenecektir."

FOTOĞRAFLI