TRABZONSPOR Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yarın akşam sahalarında oynayacakları Apollon Limassol maçını kazanarak gruplarından lider çıkmayı amaçladıklarını söyledi.
UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda yarın akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apollon Limassol ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu maçı kazanırken Avrupa’daki namağlup ünvanını korumak istiyor. Grupta bugüne kadar oynadığı ilk 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Trabzonspor, Apallon Limassol ile oynadığı ilk maçı da 2-1 kazanmayı başarmıştı. Bordo mavili takım, teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde bu sezon Avrupa Ligi’nde oynadığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.
HACIOSMANOĞLU: “TAKIMIMIZA GÜVENİMİZ TAM”
Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Apollon Limassol maçıyla ilgili olarak, "Avrupa’da bugüne kadar elde ettiğimiz sonuçlar gurur verici. Yarın akşam taraftarlarımızın önünde güzel bir zafer daha kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
UEFA TEMLİĞİ KALDIRDI YÖNETİM RAHATLADI
Öte yandan UEFA Finansal Fair-Play kurumunun da kulübün gelirlerine konulan kısa süreli temliği kaldırmasının ardından ekonomik olarak rahatlayan yönetimin, gruptan lider olarak çıkılması durumunda elde edilecek olan gelirlerin önemli bir bölümünü yine futbolculara vermeyi planladığı öğrenildi.
AKÇAY’IN ZOR KADRO TERCİHİ
Teknik direktör Mustafa Akçay, kart cezalısı oldukları için ligde oynanan son Eskişehirspor maçında forma giyemeyen Aykut Demir ve Bosingwa’nın, Apollon Limassol ile oynanacak olan maçta görev yapabilecek olması nedeniyle tatlı bir kadro kurma sıkıntısı yaşıyor. Akçay’ın savunmanın sağında Zeki Yavru’nun yerine Bosingwa’ya görev vermesi beklenirken, sol bekte ise performansı ile dikkatleri üzerine çeken Kadir Keleş’in formasını koruması bekleniyor. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Yusuf Erdoğan’ın ise Apollon Limassol ile oynanacak olan maçta forma giyemeyeceği belirtildi.
MUHTEMEL KADRO
Trabzonspor'un muhtemel kadrosu şöyle:
Onur – Bosingwa, Mustafa, Bamba, Kadir – Olcan, Colman, Zokora, Malouda – Adrian, Henrique
SAKAT: Yusuf Erdoğan
CEZALI: Yok
BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 20 TL, Maraton: 50 TL, Kapalı kenar: 80 TL, Kapalı orta: 100 TL, VIP:250 TL, VIP Özel: 750 TL, Misafir seyirci: 50 TL