TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇIN 45+9'UNCU DAKİKASINDA TATİL EDİLDİ
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan gergin karşılaşmanın 45+9'uncu dakikasında maçın hakemi Bülent Yıldırım, sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden soyunma odasına gitti.
Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyette koşarak soyunma odasına gitti. Bu gelişme üzerine Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve kaptan Onur Recep Kıvrak, maçın hakemiyle bir görüşme yapmak istedi. Ancak maçın hakemi Bülent Yıldırım, sahaya geri çıkmayı kabul etmeyerek Fenerbahçe 1-0 öndeyken maçı tatil etti. Karşılaşmayla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek. 
MAÇ İLK 5 DAKİKADA 2 KERE DURDU
Trabzonspor-Fenerbahçe müsabakası gergin başladı. Bordo mavili taraftarlar, maçın 2 ve 4'üncü dakikalarında sahaya yabancı madde atınca oyun yaklaşık 3 dakika durdu. Yabancı maddelerin toplanmasının ardından da maç kaldığı yerden devam etti. Karşılaşmanın 22'inci dakikasında Fenerbahçe'nin Emenike'yle attığıı golden sonra Trabzonsporlu taraftarlar, sahaya yine yabancı madde attılar.
Bu yüzden müsabaka 2 dakika daha durdu. Bu arada Trabzonspor kaptanı Onur Recep Kıvrak ile savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, kale arkasındaki tribünlerine giderek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. 
VOLKAN OYUNDAN ÇIKMAK İSTEDİ
Maçın 26'ncı dakikasında taraftarların attığı yabancı maddeler yüzünden Fenerbahçe kalecisi Volkan, oyundan çıkmak istedi. Mustafa Yumlu ve diğer futbolcuların ikna etmeye çalıştığı Volkan, ikna edilerek kalesine geri döndü.
Ancak bu dakikadan sonra yol tarafındaki kale arkasında bulunan bordo-mavili taraftarlar, sahaya yabancı madde atılmasını engellemek için gerilen ağları söktüler. Direkleri de indiren taraftarların bu tepkisinin ardından Fenerbahçe takım olarak sahadan çıkmak istedi. Hakem Bülent Yıldırım ise bunu engelledi.
Maç, 9 dakikalık aranın ardından yeniden başladı. Sahaya atılan maddeler arasında çakmak, bozuk para ve meşale yer aldığı görüldü. Olaylar nedeniyle maçın ilk devresine 10 dakika ilave edildi. Uzatma dakikalarında deniz tarafındaki kale arkası tribünündeki koruyucu ağlar ve direklerde taraftarlar tarafından indirildi. 
FENERBAHÇE BAYRAĞI İNDİRİLDİ
Karşılaşmanın 45+5'inci dakikasında kale arkasındai bayrak direğine tırmanan bir Trabzonspor taraftarı, yırtarak Fenerbahçe bayrağını indirdi. Bordo mavili taraftarlarda, bayrağı indiren taraftara alkışlarla destek verdi.
EMENİKE YERDE KALDI
Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında Trabzonspor ceza sahası içerisindeki Emenike’ye kale arkasından atılan bir madde isabet etti. Yerde kalan Emenike bir süre sonra ayağa kalkarak maça devam etti.
ÖZER-YANAL GERGİNLİĞİ 
Maçın 45+8'inci dakikasında ise bir serbest atış sırasında Özer Hurmacı ile Ersun Yanal arasında tartışma çıktı. Özer, Yanal’ı iterken tecrübeli teknik adamda futbolcuya tepki gösterdi.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAFLI