TRABZONSPOR, yarın deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçıyla bu sezonki deplasman kabusuna son vermek istiyor. Bordo mavili takımın 2'nci kaptanı Mustafa Yumlu, Galatasaray maçında galip gelerek taraftarların yüzünü güldürmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Ligi’nin 16'ıncı haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu karşılaşmayı kazanarak bu sezonki deplasman kabusunu noktalamayı amaçlıyor. Bu sezon deplasmanda oynadığı 7 maçta sadece Kayserispor’u mağlup eden bordo mavililer, 1 maçtan beraberlikle ayrıldı. 5 deplasman maçında mağlup olan Trabzonspor, attığı 7 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü. Kötü deplasman karnesini düzeltmek istediklerini dile getiren Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay da, "Galatasaray maçı zor olacak ama çalıştığımız ve üzerinde durduğumuz şeyleri yaparsak zoru kolaya çevirebiliriz" dedi.

MUSTAFA: "GALATASARAY MAÇI ZEVKLİ OLACAK"

Trabzonspor’un 2'nci  kaptanı Mustafa Yumlu da, Galatasaray maçının zor geçeceğini ifade ederek, "Ligde bulunduğumuz konumdan çok daha yukarılarda olabilirdik. Bu potansiyele sahip bir ekibiz ancak bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor. Galatasaray maçı deplasmandaki kötü gidişata son vermek açısından çok önemli ve kritik bir maç. Devre arasına az bir zaman kaldı. Kalan iki maçımızı da kazanarak devre arasına moralli girmek en büyük arzumuz. Rakibimizin de kendi evinde oynayacağı maçta kazanmak adına gerekeni yapacağını düşündüğümüzde zorlu ve zevkli bir maç olacak" diye konuştu.

DROGBA VE MALOUDA KARŞILIKLI OYNAYAMADI

Chelsea’de bir dönem birlikte oynayan ve yakın arkadaş olan Florent Malouda ve Didier Drogba, Pazar günü oynanacak olan maçta rakip olarak görev yapamayacak. Türkiye’ye gelmeden önce Drogba’yı arayarak Trabzonspor ve Türk futbolu hakkında sorular sorduğunu söyleyen Malouda’nın, Drogba’ya karşı oynamayacak olmasından dolayı üzgün olduğu öğrenildi.