Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan çalışmaya hafif sakatlıkları bulunan Mustafa Yumlu ve Salih Dursun katılmazken, kulüp bulması için izinli olan N'Doye de çalışmada yer almadı. Soner ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bordo-mavililer koşu ve ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışmasıyla sürdürdükleri antrenmanda 3 grup halinde yarı sahada turnuva yaptı. Cardozo'nun bulunduğu sarı takımı ve M'Bia'nın bulunduğu beyaz takımı yenen kırmızı takım şampiyon oldu. Esteban, İshak, Mehmet Kuruoğlu, Cavanda, Mehmet Ekici, Marko Marin, Yusuf Erdoğan ve Deniz Yılmaz galibiyetler sonrası basın mensuplarına şampiyonluk pozu verdi.
MEHMET EKİCİ SİNİRLENDİ
Şampiyon olan kırmızı takımda yer alan Mehmet Ekici, gole giderken oyunun durdurulmasına sinirlendi. Yardımcı antrenör ile kısa bir gerginlik yaşayan Ekici'yi, rakip takımda yer alan Aykut Demir sakinleştirdi. Daha sonra yardımcı antrenör ile konuşan Ekici, oyuna devam etti.
FUTBOLCULAR NEŞELİ
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4'te 4 yaparak yoluna kayıpsız devam eden Trabzonspor, Bursaspor maçı hazırlıklarını neşeli sürdürüyor. Antrenman sahasında oyuncularıyla kısa görüşmeler yapan teknik direktör Sadi Tekelioğlu öğrencilerine moral verirken, yapılan çalışmaları ise kenardan izleyerek Bursaspor maçında sahaya süreceği kadronun planlarını yaptı.