TRABZONSPOR’un prensipte anlaşmaya vardığı Oscar Cardozo’yu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun özel uçakla Trabzon’a getireceği bildirildi.
BAŞKAN CARDOZU İÇİN PORTEKİZ'DE
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, flaş bir şekilde Benfica’dan 5.6 milyon Euro bonservis bedeliyle anlaşmaya varılan Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo için Portekiz’e gidecek. İstanbul’dan gelecek olan özel uçağa Avusturya’da binecek olan Başkan Hacıosmanoğlu, yanında bulunan yöneticilerle birlikte Portekiz’e geçecek. Cardozo ile son bir görüşme yapacak olan Başkan Hacıosmanoğlu, ardından özel uçakla Paraguaylı oyuncuyla Trabzon’a hareket edecek.
YENİ SÜRPRİZ İSİM
Salı veya çarşamba günü Candozo ile Trabzon'da olması beklenen Başkan Hacıosmanoğlu’nun sürpriz bir isimle daha temas halinde olduğu belirtildi. Trabzonsporlu taraftarlar da havalimanında Cardozo’yu coşkulu bir şekilde karşılamak için çeşitli organizasyon hazırlıklarına başladı.
İSHAK İLE İSTANBUL’DA İMZA
Trabzonspor’un Kardemir Karabükspor’dan kadrosuna katmak için prensip anlaşmasına vardığı sol kanat oyuncusu İshak Doğan ile yarın İstanbul’da bir görüşme yapılacak. Bu futbolcuya karşılık olarak Kardemir Karabükspor’a Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu ile 2 milyon TL civarında bonservis bedeli öneren yönetim, Soner’in henüz Karabükspor ile anlaşamaması nedeniyle ikinci teklifi devreye soktu. Kardemir Karabükspor’a Aykut ve belirli bir bonservis bedeli ödeyecek olan yönetim futbolcuya yarın İstanbul’da 5 yıllık sözleşme imzalatmayı planlıyor. 
MEDJANİ İLE SON BİR GÖRÜŞME YAPILACAK 
Monaco ile sözleşmesini feshettikten sonra Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan Cezayirli stoper Carl Medjani de yarın İstanbul’a gelecek. Burada Trabzonsporlu yöneticilerle bir görüşme yapacak olan Medjani’nin de fiyatta anlaşmasının ardından sözleşme imzalayabilyeceği öğrenildi.
Bu arada Trabzonspor yönetiminin tüm transferleri aynı gün Trabzon’a getirerek şov yapmaya hazırlandığı da belirtildi.