TRABZONSPOR prensipte anlaşmaya vardığı Vahid Halilhodzic’in Trabzon’a geleceğini, "Büyük hoca Pazar gecesi Trabzon’da olacak" açıklamasıyla duyurdu.
Cezayir Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic, kendisine gelen ciddi tekliflere rağmen Trabzonspor’a verdiği sözün arkasında durdu. Dünya Kupası’ndan önce Boşnak teknik direktör ile görüşen ve prensipte anlaşmaya varan bordo mavililer Halilhodzic ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı. Bordo mavili kulüpten KAP’a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımız teknik direktörlüğü için Sayın Vahid Halilhodzic ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.
Öte yandan Trabzonspor kulübünün resmi twitter hesabından da Halilhodzic’in gelişi iki farklı mesajla taraftarlara duyuruldu. Twitter hesabından, "Büyük hoca Pazar gecesi Trabzon’da olacak. Aramıza hoş geldin Vahid Halilhodzic" ve "Vahid Halilhodzic geliyor. Büyük hoca Pazar gecesi aramızda olacak" ifadeleri kullanıldı. Siteden de, "Bienvenue Halilhodzic" yazılarak Halilhodzic’in geçmişte Trabzonspor’da çalıştığı dönemden bir fotoğrafına yer verildi.

FOTOĞRAFLI