TRABZONSPOR, Bursaspor ile ipleri koparma aşamasına gelen Batalla’ya talip oldu. Bordo mavililer Volkan artı parayla Bursaspor’u ikna etmeye çalışacak.
Spor Toto Süper Ligi’nin 12'nci haftasında yarın saat 19.00’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Eskişehirspor’u ağırlayacak bordo mavili takımda zorlu karşılaşma öncesi sakatlığı devam eden Yusuf ile birlikte kart cezalısı Bosingwa ve Aykut Demir görev yapamayacak. Teknik direktör Mustafa Akçay, bu futbolcuların yokluğunda genç oyuncular Zeki Yavru ve Kadir Keleş’e 11’de forma vermeyi planlıyor. Ligde geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ne 3-2 mağlup olarak büyük bir şok yaşayan Trabzonspor, bu maçı kazanarak milli maçlar sonrasında moral bulmak istiyor.
VOLKAN’I ÇOK İSTEYEN BURSASPOR’A PARA DA ÖNERİLECEK
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, orta sahada uzun zamandır beklenen istikrarın yakalanamaması nedeniyle Bursaspor ile problem yaşayan Arjantinli orta saha oyuncusu Paplo Batalla’yı gündemine aldı. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın da Batalla transferine onay verdiği ve yabancı kontenjanındaki sorunun aşılması durumunda yabancı bir forvet oyuncusunun yanında bu transferi de çok istediği öğrenildi. Bordo mavililerde Volkan Şen’i çok isteyen Bursaspor’a bir miktarda bonservis bedeli ödeyerek bu transferi gerçekleştirmek istiyor. Yönetimin bu transfer için önce Bursaspor kulübü ile görüşeceği ardından ise Batalla ile temasa geçeceği belirtildi.
ESKİŞEHİRSPOR İLE 39'UNCU RANDEVU
Trabzonspor ile Eskişehirspor yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 39. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 38 karşılaşmada Trabzonspor, 17 kez sahadan gülerek ayrılırken, 6 maçı ise Eskişehirspor kazandı. 15 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Söz konusu maçlarda bordo mavililer, 47 gol atarken kalesinde ise 20 gol gördü.