TRABZONSPOR Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Liv Hospital’ın Beko Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe Ülker ile oynanacağı play off serisinin son maçına çıkmama kararıyla ilgili açıklama yaptı.
Başkan Hacıosmanoğlu, şike sürecinde verdikleri mücadeleye her geçen gün desteklerin arttığını belirtirken şunları söyledi:
"Sezon boyunca neredeyse tüm Anadolu kulüplerinin desteklerini, gerek sözlü, gerekse medyaya verilen demeçlerde defaten dinledik ve şahit olduk. Galatasaray'ın bu şahısla ilgili yaptığı 'şike hükümlüsü' açıklaması, desteğin artarak devam ettiğinin bir göstergesidir. Bizim kulüp adı ve rengiyle hiçbir mücadelemiz yoktur."
Başkan Hacıosmanoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Türk futbolunun kirlenmesine ve futbola olan inancı yitirmesine neden olan insanlarla son ana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Futbolda hukuk tanımaz hamlelerle ilerleyen, şimdi de basketbolda aynı tavır içinde olan bu kişiler, adaletin keskin kılıcını yediklerinde padişah edası ile dolaştıkları spor alanlarına bir daha giremeyecek. Oluşan bu gündem sonrasında sadece Türk futbolunu değil, Türk sporunu yönetenlerin değişen Türkiye'de kendisine yer bulamayacakları da kesindir."
BOURCEANU’NUN EŞİ KAZA GEÇİRDİ
Trabzonspor’un Romanyalı futbolcusu Bourceanu'nun eşi Adina, Bulgaristan’da trafik kazası geçirdi. Kulüp sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Bourceanu'nun eşi Adina’nın Bulgaristan’ın Burgas kenti yakınlarında ciddi bir kazayı atlattığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Belirtilen noktada yaşanan arıza sonrası infilak ettiği belirtilen aracını zamanında terk eden ve olaydan zarar görmeyen Anita Bourceanu’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.''