GELENEKSEL Hayrat Buluşması’nda konuşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Taraftarlar, transfer yaptıkça her gün haber bekliyorlar, acaba bugünde mi oyuncu gelecek, diye. Biz de onların gönüllerini hoş tutmak için gemileri yaktık gidiyoruz" dedi.
HALİLHODZİC'DE KATILDI
Nuhoğlu Vakfı tarafından Trabzon’un Hayrat İlçesi’nde düzenlenen 14'üncü Geleneksel Hayrat Buluşması, bugün gerçekleştirildi. Şenliğe Trabzon Vali Vekili Abdurrahman Koçoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Nuhoğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Nuhoğlu, UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, siyasi parti temsilcileri, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic ve çok sayıda vatandaş katıldı.
HACIOSMANOĞLU: "ÇOK DEĞERLİ BİR HOCAMIZ VAR"
Törende bir konuşma yapan Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarlara müjdeli haberler verirken şöyle konuştu:
"Benim de doğduğum Hayrat’a yaptığı yatırımlardan dolayı Nuhoğlu Vakfı’na teşekkür ediyorum. Sizinle olmak çok güzel çünkü ben de sizin aranızdan çıktım. Cenab-ı Allah bana başkanlığı nasip etti ama inşallah tüm Trabzonsporluların arzu ettiği başarıları yakalamayı da nasip eder. Bizim çok değerli bir hocamız var. O da bizim buralı, Karadenizli. Bizim Boşnaklardan farkımız yok. İki antrenmanımız vardı bugün o yüzden hocamız futbolcu getirmedi. Ve dedi ki, (Ben geliyorum yetmez mi?) Oyuncular da sahada çalışsın."
"HER GÜN TRANSFER HABERİ BEKLİYORLAR"
Başkan Hacıosmanoğlu, kadrolarına önemli oyuncular kattıklarını, eksik olan noktalara da ihtiyaçları olan futbolcuları katacaklarını vurgularken şöyle devam etti:
"Bu noktadan sonra alacağımız oyuncuların hepsi üst düzey oyuncu olmak zorunda. İnşallah bu transferleri de kısa sürede tamamlayacağız. Kulübümüzün hedefleri yukarılara oynamak. Bunu başaracak oyuncuların da kadroda olması lazım. Bizim insanımız da doyumsuz. Transfer yaptıkça her gün KAP’tan haber bekliyorlar, acaba bugünde mi oyuncu gelecek diye. Biz onların gönüllerini hoş tutmak için gemileri yaktık gidiyoruz. Oyuncu alınması gerekiyorsa bedeli neyse alacağız. Cenab-ı Allah inşallah bu sene bize mutlu bir yıl geçirmeyi nasip eder. Dualarınıza ihtiyacımız var."
HALİLHODZİC: "ÇOK İYİ İŞLER ÇIKARACAĞIMIZI UMUYORUM"
Vahid Halilhodzic ise törene katıldığı için mutlu olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:
"Başkanımı ve sizi memnun etmek için buraya geldim. Aranızda birçoğunuzun tam anlamıyla Trabzonspor’u desteklediğini biliyorum. Başkanımla beraber çok iyi çalışıyoruz. Sezona çok iyi bir takımla başlamak için yoğun mesai harcıyoruz. Bu yıl çok iyi işler çıkaracağımızı umuyorum. Beni davet ettiğiniz için herkese teşekkür ediyorum. Umarım beni seneye tekrar davet edersiniz de, burada sizinle beraber olurum."
HALİLHODZİC KOLBASTIYI BÜYÜK İLGİYLE İZLEDİ
Konuşmaların ardından halk oyunları ekibi, horon ve kolbastı gösterisi sundu. Bu arada Boşnak teknik adamın, ‘kolbastı’ oyununu büyük bir ilgiyle izlediği dikkati çekti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic’in taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirdiği tetkinliğin son bölümünde ise Nuhoğlu Vakfı’na, katkısı bulunan işadamlarına ve ilçedeki başarılı öğrencilere plaket verildi. Başkan Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic'e de etkinliğe katılımlarından dolayı birer plaket taktim edildi.

FOTOĞRAFLI