Esma ÇAKIR - Roma, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Lazio'yla yapılan karşılaşmada grubu lider tamamlayan Trabzonspor Kulübü'nün Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu buna ilişkin, "Türk futboluna armağan olsun" dedi.

Karadeniz ekibinin Lazio ile deplasmanda golsüz berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde gazetecilere konuşan İbrahim Hacıosmanoğlu,

"Hedef zaten buradan grup lideri olarak çıkmaktı. Arkadaşları da tebrik ediyoruz. Türk futboluna armağan olsun. Başarıları elbette ki güzel, ama bundan daha büyüklerini Avrupa'da yaşamak istiyoruz" dedi.

Hacıosmanoğlu, devre arasında eksik olan yerleri tamamlayarak, bir sonraki turlarda daha iyi futbol oynayıp, Türkiye'ye daha büyük sevinçler yaşatmayı umduklarını dile getirdi.

TRABZONSPOR SANCILI SÜREÇTEN GEÇİYOR

Bundan sonraki hedeflerinin ise çıkacak olan takımı elemek olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "Cenab-ı Allah nasip eder inşallah, hem Trabzonspor sevdalılarını hem de Türk futbol severlerini sevindiririz" dedi.

Bordo-mavili ekibin antrenörü Mustafa Akçay'ın kulüple yollarının ayrılacağı iddialarına bir kez daha yanıt veren Hacıosmanoğlu, "Dedikodular her zaman yapılır. Biz hocamıza hep söylüyoruz arkasında değil yanında olduğumuzu. Ben de 6 aylık başkanım, o da 6 aydır birinci ligde hocalık yapıyor. Bunlar kolay değil. Bir sancılı süreçten geçiyor Trabzonspor. İlerleyen günlerde çok daha iyi olacak her şey" diye sözlerini sonlandırdı. EÇ(MA)