TRABZONSPOR Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, "UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığımız J Grubu'ndan lider olarak çıkacağımıza inanıyorum" dedi.
ÇAKIROĞLU İDDİALI
Başkan Yardımcısı Çakıroğlu, Legia Varşova ile deplasmanda oynayacakları maç için iddialı konuştu. Legia Varşova maçını kazanacaklarını öne süren Sebahattin Çakıroğlu, şöyle devam etti:
"Gruptan çıkacağız. Ama bence gruptan lider olarak çıkacağız. Bunun için öncelikle Legia maçını kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize gruptan çıkılması durumunda gereken jestler yapılacak. Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmamız Trabzonspor’un tarihi açısından çok önemli. Bunu başaracağımıza şüphemiz yok. Yönetim olarak bundan önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da takımımızı yalnız bırakmamaya çalışacağız."
"ONUR BU TAKIMIN GÜÇ KAYNAĞI"
Son dönemde sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken kaleci Onur’a da övgüler yağdıran Sebahattin Çakıroğlu, sorumluluk almaktan kaçınmadığını vurgularken, "Onur, bu takımın güç kaynağı. Takım arkadaşlarını motive eden, kendi performansı ve kişiliği ile örnek olan bir futbolcu" değerlendirmesinde bulundu.
"TRANSFER ARAŞTIRMALARI SÜRÜYOR"
Sebahattin Çakıroğlu, devre arasındaki transfer çalışmaları için de araştırmaların sürdüğünü dile getirdi, "Teknik ekibimizin isteği doğrultusunda gereken takviyeleri yapacağız. Özellikle forvet mevkiine bir takviye yapmayı istiyoruz. Ancak ben Henrique’nin takıma katkısından memnunum. Genç ve istekli bir futbolcu" diye konuştu.
YUSUF ERDOĞAN YOK
Perşembe akşamı Legia Varşova ile deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşma için yarın saat 09.00’da Trabzon’dan ayrılarak yaklaşık 3 saatlik bir uçuşun ardından Polonya’nın Varşova kentine gidecek olan bordo mavili takımda Yusuf Erdoğan'ın oynamasının zor olduğu bildirildi. Ligdeki Sanica Boru Elazığspor maçında attığı golden sonra sakatlanan Yusuf'un tedavisinin yoğun şekilde devam ettiği, ancak Legia Varşova ile oynanacak olan maçta forma giyme ihtimalinin çok düşük olduğu belirtildi.
COLMAN FORMA İSTEDİ
Trabzonspor’da yabancı kontenjanı nedeniyle ligde bugüne kadar oynanan maçlarda fazla forma şansı bulamayan Arjantinli Gustavo Colman, Legia Varşova maçcı için teknik direktör Mustafa Akçay’dan forma istedi. Colman, takıma katkı yapmak istediğini belirterek, "Kendimi tekrar ispatlamak istiyorum. Sakatlığım tamamen geçti. Teknik heyet bana bu şansı verdiği taktirde, taraftarlarımızın bildiği ve herkesin özlediği Colman’ı izlettireceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.