Yunus Emre SEL/HALL IN TIROL(Avusturya),()-

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU MAÇI ÇOCUKLARIYLA İZLEDİ
Trabzonspor, Avusturya kampında Lokomotif Taşkent ve FC Köln’den sonra 3'üncü hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Augsburg ile Schwaz kasabasındaki Silberstaro Arena Stadı'nda karşılaştı. Müsabakayı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çocukları ve ağabeyiyle birlikte izledi.
TARAFTARLARLA RESİM ÇEKTİRDİ
Oldukça neşeli olduğu gözlenen Başkan Hacıosmanoğlu, maçtan önce taraftarla bol bol fotoğraf çektirdi. Hacıosmanoğlu, Cardozo transferinde dolayı taraftarlardan bol bol tebrik aldı. 
HALİLHODZİC KADROYU ŞEKİLLENDİRİYOR
Bordo mavili takımın oynadığı ilk iki hazırlık maçında sergilenen performanstan memnun kalmayan teknik direktör Vahid Halilhodzic, Augsburg ile oynanan hazırlık maçında kafasında büyük oranda şekillendirdiği 11’i sahaya sürdü. Savunmanın sağında sakatlıktan çıkan Bosingwa’ya formayı veren Boşnak teknik adam, hücum hattında ise Gökhan Karadeniz, Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan ve Malouda dörtlüsüne görev verdi.
HALİL ALTINTOP HASRET GİDERDİ
Augsburg’da forma giyen Trabzonspor’un eski futbolcusu Halil Altıntop, maçtan önce eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Halil Altıntop, maçı izlemeye gelen Başkan Hacıosmanoğlu ile de bir süre görüştü. Bordo mavili taraftarlar da Halil’e sevgi gösterilerinde bulundu.
TRİBÜNLER TAMAMEN DOLDU
Trabzonspor’un Augsburg ile oynadığı müsabakaya gurbetçi taraftarlar, yoğun ilgi gösterdiler. 2 bin kişilik tribünleri tamamen dolduran bordo mavililer, "2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor" yazılı pankart açtı. Başkan Hacıosmanoğlu da pankart ile birlikte fotoğraf çektirdi.
COLMAN KADROYA ALINMADI
Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Bourcenau, Turgut Doğan Şahin, Deniz Yılmaz ve Kadir Keleş ile yedek kaleciler İbrahim Demir, Uğurcan Çakır ve performansı yeterli olmayan Colman maç kadrosunda yer almadı.