TRABZONSPOR hafta sonu sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Antrenmana izinli olarak ülkelerine giden Colman, Janko ve Alanzinho ile sakatlığı devam eden Soner ve gribal enfeksiyon geçiren Olcan katılmadı. Bordo mavililer antrenmanda koşunun ardından çift kale maç yaptı. Teknik direktör Mustafa Akçay çift kale maçta oyuncularına sık sık uyarılarda bulunurken as takımında Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Kadir, Zokora, Aykut Akgün, Yusuf, Maloude ve Henrique 11’ine görev verdi. Yedek ağırlıklı takımda ise A2 takımından gelen bazı futbolcularda görev yaptı.
TRABZONSPOR’DAN TEBRİK
Trabzonspor Yönetim Kurulu kulübün internet sitesi aracılığıyla bir açıklama yaparak Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine atanan Akif Çağatay Kılıç'a tebrik etti. Siteden yapılan açıklama şu şekilde:
"Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine atanan Sayın Akif Çağatay Kılıç'a tebriklerimizi sunuyor, bugüne kadar bu görevi yürüten Sayın Suat Kılıç’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz."