TRABZONSPOR, yeni sezon öncesinde İshak ve Adem Büyük’ü kadroya katarak yerli transferine son vermek istiyor.
TRABZON'A GELDİLER 
Yerli futbolcu transferinde hareketli saatler yaşayan Trabzonspor, Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Serhat Çakmak, Barış Memiş ve Batuhan Artarslan’dan sonra Turgut Doğan Şahin, Gökhan Karadeniz ve Anıl Taşdemir ile de her konuda anlaşmaya vardı. Turgut Doğan, Gökhan ve Anıl’ı bugün Trabzon’a getiren bordo mavili yönetim, Turgut’a 2, Gökhan ve Anıl’a daha uzun süreli sözleşme imzalatacak.
Bordo mavili yönetimin yeni sezon öncesi iki yerli transferi daha yapacağı öğrenildi. Bu konuda çalışmalarını sürdüren bordo mavililer, Kardemir Karabükspor’dan İshak, Kasımpaşa’dan da Adem Büyük ile görüşmelerini sürdürüyor. İki futbolcunun kulübüne takasla transfer önerisinde bulunan Trabzonspor’un bu takviyelerden sonra yerli oyuncu transferini kapatacağı belirtildi.
HACIOSMANOĞLU: "OLCAN KONUSUNDA KİMSE İLE ANLAŞMADIK”
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Olcan Adın’ın transferi konusunda hiçbir kulüple görüşmediklerini söyledi. Başkan Hacıosmanoğlu, Olcan Adın ile son bir görüşme daha yapacaklarını belirtirken şöyle dedi:
"Bu futbolcunun transferi konusunda bazı kulüplerle anlaştığımız iddiası tamamen spekülasyondur. Olcan’ı satmayı düşünmediğimizi daha önce söyledik. Bu konuda kendisiyle bir kez daha görüşeceğiz. Tteknik direktör konusunda ise bir sorun yokr."
GÖKSU VE GÖKHAN URFASPOR’A KİRALANDI
Trabzonspor pilot takım 1461 Trabzon’un bir alt lige düşmesinin ardından bazı futbolcuları PTT 1'inci Ligi’ndeki takımlara kiralık olarak verme kararı aldı. Bordo mavili takım geçtiğimiz sezonun devre arasında A takıma alınan Gökhan Alsan ile geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon’da forma giyen Göksu Alhas’ı PTT 1'inci Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’a kiraladı.
Bordo mavili kulüpten konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımız Göksu Alhas ve Gökhan Alsan'ın, Urfaspor Kulübü Derneği'ne bir yıl süre ile kiralanması konusunda anlaşma sağlanmıştır" ifadelerine yer verdi.