TOTTENHAM TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞINDA SON ADAY VAN GAAL İstanbul- Andre Villas Boas'ın görevine son verilmesinden sonra Tottenham'ın başına geçmesi olası olan kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

Teknik direktörlük koltuğu boş olan Tottenham takımının Basel'i çalıştıran Murat Yakın'dan sonraki son adayı Louis Van Gaal.

Hollanda milli takımını çalıştıran tecrübeli teknik adam Tottenham'ın teklifine sıcak bakmadığını belirtti. Sıcak bakmamasının nedenini ise önümüzdeki yaz Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'nda Hollanda'nın başında kalıp kariyerine sadece tek bir takım çalıştırmak istediğini vurgulayarak açıkladı.

Basında çıkan haberlerle ilgili ülkesinin televizyonuna açıklamalarda bulunan Van Gaal "İngiltere Premier Lig her zaman çalışmak istediğim bir ligdir. Ancak şu anda devam eden mevcut bir sözleşmem var. Dünya Kupası'nda Hollanda milli takımına yoğunlaşıp kupaya doğru ilerlemek istiyoruz. Şu anda iki farklı takımı çalıştırmak gibi bir niyetim yok. Ayrıca bu görev için Guus Hiddink ve Frank de Boer ile görüşüldüğünü biliyorum" diyerek Tottenham'ın başına gideceği yönündeki haberleri yalanladı.

UD(UD)