TORKU Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, 2-3 haftadır iyi bir oyun sergilediklerini belirtti, "Bunu daha da geliştirdik. Mantalitemizi oturtmaya çalışıyoruz. Bursaspor ve Galatasaray maçında iyi oynadık. Galatasaray’ı elimizden kaçırdık. İyi oynadığımız zaman bile galip gelemediğimiz maçlar var. Zaman zaman skorlara bakmayın. Bu takım ilerleme gösteriyor. Bir mağlubiyetle Konya çalkalanıyor" dedi. 
24 SAAT TESİSTEYİM
Yerel basında istifa ettiğine ilişkin haberlerin de doğru olmadığını vurgulayan Tütünheker, bu konuda şöyle konuştu:
"Daha önce de ter antremanlarına çıkmadım. Niye yazmıyorsunuz o zaman. Bu bana karşı bir ayıp. Ben 24 saat tesisteyim. Hiç ayrılmıyorum. Bu bize ayıp. İşimizin başındayız. Bu takım bu sıkıntılarla karşılacak. Bugün de aynı oyun üstüne konuldu ve galip geldi. Müthiş bir maç oynandı. Biz sadece burada işimizi yapıyoruz ve yapabildiğimiz kadar yapıyoruz."
TAM YERİNDE BİR GALİBİYET OLDU
Torku Konyasporlu Tolga Ünlü, iyi bir oyunla maçın üstesinden geldiklerini belirterek, ''Bizim için 2 mağlubiyetten sonra kritik bir maçtı. Gerçekten çok iyi üstesinden geldik. Geçen haftalarda iyi top oynadık ama sonucu bulamadık. Bu maçta iyi oynadık ve pozisyon vermedik. Oynanan oyundan memnunuz. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Tam yerinde bir galibiyet oldu'' dedi.
2 haftalık mağlubiyetin ardından kazanmak ve moral bulmak için maça çıktıklarını anlatan Mehmet Uslu ise, ''İyi oyun ve rakibe poziyyon vermeden kazandığımız için mutluyuz. Milli takım arasıyla daha iyi çalışıp Beşiktaş maçından da puan veya puanlarla dönmek isktiyoruz'' diye konuştu.
KARŞI TAKIM BİZDEN DAHA ÇOK İSTEDİ
Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba ise futbol olarak en kötü maçı oynadıklarını vurgularken, "Rakip bizden iyi oynadı ve mücadele etti. Futbolcularımı tanıyamadım. Ama 5 haftadır yenilmeyen de onlar. Böyle bir maçı unutup hemen diğer maçlara bakacağız. Takım halinde kötüyüz. Bireysel olarak değil. Takım halinde maçı kazanmak istemiyorduk. Böyle olunca da ortaya mağlubiyet çıktı. Karşı takım bizden daha çok istedi ve kazandı" diye konuştu. 
İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEYEMEDİK 
Medical Park Antalyasporlu Uğur İnceman da çok kötü bir performans sergilediklerini belirtirken şunları söyledi:
"Çok kötü bir performansımız vardı. Buraya gelen taraftarımızdan özür diliyoruz. Onlar çok sayıda gelip bizi destekledi ama biz sahada karşılığını veremedik. Zor olacağını biliyorduk ama Konya’nın durumunu değerlendirirsek çıkış arıyordu. Geçen haftalarda sürdürdüğümüz performansı sürdürmek istiyorduk ama takım olarak iyi bir performans veremedik." 
"KÖTÜ GÜNÜMÜZDEYDİK" 
5 haftadır namağlup bir serileri olduğunu hatırlatan Musa Nizam da, "Bunu bozduğumuz için üzüntülüyüz. Maça iyi başlamak istiyorduk ama yediğimiz golle moral bozukluğu oluştu. Bu ilk yarı devam etti. İkinci yarıda maçın başında yediğimiz golle işler biraz daha çıkmaza girdi. Ama bundan sonra daha fazla mücadele ettik. Ancak rakip bizden daha çok istedi ve pozisyona girdi ve mağlup olduk. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı ile çıkış yaşamak istiyoruz. Biz iyi takımız ve böyle takımların kötü günleri olabilir. Bugün de kötü günümüzdü" dedi.

MKY-HD(İA/AÖ)