GAZİANTEPSPOR yardımcı antrenörü Tahsin Tam, maçı değerlendirirken, "'Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Buna göre hazırlandık. Bazı önemli oyuncularımızın olmamasından dolayı,  kadro dezavantajı yaşıyor gibi görünsekte, yerine oynayan oyuncularımızın performansı, ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. İlk devrede istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Rakip, geriye düştüğü için ikinci yarı daha baskılı oynadı. İkinci yarıya yüklendiler. Bu maç lige bakışımızı değiştirdi. Şu an yukarıda hangi sırayı alabiliriz, ona bakıyoruz. İstediğimizi elde etmeyi başardık. Mulutyuz'' dedi.
Önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Muhammed İldiz de, ''Çok güzel bir galibiyet oldu. Çok sevindik'' derken maçın ligde konumları açısından önemli olduğunu vurgulayan Orhan, ''Ya alt sıralardan kurtulmak için mücadele verecektik ya da üst sıralar için mücadele verecektik. Önemli ve anlamlı bir galibiyet oldu. Multuyuz. Puanımızı 35'e çıkarttık.  Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu maçı da kazanarak Gaziantepspor'u üst sıralarda tutmak istiyoruz.''diye konuştu.
MESUT BAKKAL: "SON HAFTALARA İYİ DEĞİLİZ"
Beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, ''İlk yarıda yaşanan iki sakatlık, oyunu değiştirecek, değişiklikleri yapmamıza engel oldu. İkinci devre Recep'in girmesiyle basmamız nedeniyle daha coşkulu oynamamız lazımdı. İç sahada iki önemli kaybımız oldu. Bu takım iyi takım. Önümüzdeki kalan maçları kazanacak kalitedeyiz. son haftalarda iyi oynamıyoruz. Şimdi benim herkesten ricam galibiyetler de nasıl destek verildiyse, bundan sonra daha fazla destek verilmeli'' diye konuştu.
Tolga da, yedikleri golde elle oynama olduğunu iddia ederek hakemin kararına tepki gösterirken Selim, ''2008'den beri Konyadayım, hakem hataları hep oluyor. Pes etmek çok kolay. Hakem hatalarında art niyet görüyorum. Hep beraber birlik olmayız. Bu takımı kimseye yedirtmeyiz. Dış etkenlere inat, bu takımı hak ettiği yere getireceğiz.  Biz süper lige inançla çıktık. O inancı sağlayarak ligde kalacağız'' dedi.

MS(İA/AÖ)